29 Eylül 2012 Cumartesi

Yüzünde benler


Yüzünde benler sizin kişilik ve büyük olasılıkla koşullar hakkında çok şey söyleyebilir, ancak siz bunu sevmiyorum yöne gidiyor görürseniz kaderini değiştirmek için ücretsizdir. Sizin köstebek negatif alanda olup olmadığını Yani, size bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok anlamına gelmez.
Hakkında önceki makaleyi okuyun vücudunda benler .
Yüz Anlamı Üzerine Moles
1 - Üst alnın ortasında bir köstebek çok ilgi karşı cinse hissettim olacağını göstermektedir.Köstebek bir kadın ise, onu gurur ve caprice verir.Bu köstebek bir adamın yüzünde ise bu kadınlar söz konusu olduğunda, bu köstebek siyah, özellikle eğer onu olumsuz olaylar verir. Hafif köstebek, daha az olumsuz olduğunu. Köstebek zor görülür ise, o zaman sadece o ölçüde kadınlar tarafından sevilen olacak anlamına gelir.
2 ? Sadece ilk köstebek altında bir köstebek düzgün düşünmek ve akıllıca kararlar yetersizliğini gösterir. Koyu, daha büyük yetersizlik olduğunu.Bu, erkekle ve kadınlar için de geçerlidir. Erkekler için yalnızca, bu köstebek (açık renkli ise) o sevilen olacak akıllıca kararlar yeteneksizliği rağmen göstermektedir. Köstebek okumak ise, adam hırçınlık var.
3 - Bir kadın bir alnın ortasında bir köstebek ona kibirli tavrı gösterir. Koyu renkli , daha derin depresyon bir kadın kendini kaptırabilir. Bu köstebek bir adam ise, pozitif bir anlamı vardır.
Bu mutluluk ve bereket simgesidir. Köstebek kırmızı ise, adamın büyük sağlık var ama köstebek siyahsa, o da depresyon derinliklerine gitmek olasıdır. Köstebek ışığı ise, insanın ses kararlar yapabiliyor ve genel olarak akıllı demektir.
4 ? Bir kadının alnına bu nokta bir köstebek onu başkaları ile ilişkilerde dürüstlük istiyorum demektir. Bir adam böyle bir konumda bir köstebek varsa o duyarlı olduğunu gösterir. Aynı zamanda insanın mükemmel bir konuşmacı olma olasılığı olduğunu gösterebilir.
5 ? Bir kadının yüzündeki bu köstebek o zayıf bir kişiliğe sahip olduğunu gösterir. Bir adam için o muzdarip muhtemeldir demektir kötü sağlık . Hafif köstebek, adam muzdarip muhtemeldir az ciddi sağlık koşulları.
6 ? Bu aile içinde talihsiz olay bir tür işaret olarak bu her iki cins için talihsiz bir köstebek.
7 ? Bir kadın için yüzünde bu köstebek o bir kötü bir öfke var olduğunu gösterir. Mol koyu ise, dikkatsiz bir davranış gösterir. Bir adam için, bu köstebek dili etkin kullanma yeteneği anlamına gelir.
8 ? Bir kadın için bu köstebek o da para büyük miktarda ya da miras anlamına gelir. Bir adam için bu köstebek de bir işaretidir finansal başarı . Köstebek soluk ise, böyle bir adamla evlenmek zaman o çok eşi biraz kontrol olasıdır.
9 ? Bu büyük bir köstebek olduğunu. Bir kadın için bu zenginlikleri, harika bir evlilik ve hayatının diğer alanlarında başarı demektir. Bir adam için bu uzun ömürlü ve başarılı iş ilişkileri demektir.
10 ? Bir kadın için o iyi ve zengin bir kocası ve ailesi çok iyi-off olması muhtemeldir olması muhtemel olduğu anlamına gelir. Köstebek ışığı ise bir adam için, o atları ile ilgisi başarılı olacağı anlamına gelir. Köstebek okunur ise o askeri ile ilgili her şeyi ile başarılı olacağı anlamına gelir. Köstebek siyah Ama eğer bir adam tehlikeli bir yaşama sahip olacağını gösterir.
11 ? Bu alanda bir kadın yüzünde bir ışık köstebek o ne yaparsa yapsın başarılı olacağını gösterir. Bir siyah köstebek, diğer taraftan, kadının kelime belaya onu alabilirsiniz çünkü o konuşuyor ne dikkatli olması gerektiğini gösterir. Bu tür köstebek olan bir kadın iyi bir eş olacak. Bir adam için bu köstebek demektir başarısı .
12 ? Bu köstebek genel başarı demektir ama bazı arkadaşlar backstabbing olabilir.Köstebek siyahsa kadın çok mütevazı olması muhtemeldir. Bir adam için bu köstebek zengin ve mutlu bir evlilik göstermektedir. Köstebek ışığı ise, adam harika dostluklar ve sadık arkadaşlar keyfine varacaksınız.
13 ? Bir kadın üzerinde bu köstebek espri yanı sıra uzun ömürlü ve başarılı olduğunu gösterir. Bir adam için o çalışkan ve başkasının yardımı olmadan, kendi başarı elde edeceği anlamına gelir.
14 ? Bir kadın için bu köstebek varlıklı bir evlilik demektir. Köstebek ışığı ise, kadının yurtdışında bir adamla evlenmek olasıdır. Köstebek siyah ise, o zaman uzun süre onu yalnız bırakmak ve böylece büyük bir seyahat edecek bir adamla evlenmek anlamına gelir.Köstebek derisi üzerinde yükselmiş ise, kocası ile birlikte yolculuk anlamına gelir. Bir adam için, bu köstebek uzun yolculuklarda ve iş başarısını göstermektedir. Köstebek siyah ise, karısı ona hile olasıdır.
15 ile 18 ? Yüz alanı üzerine Nötr mol.
19 ? Erkekler hem de kadınlar için bu köstebek sen demektir zenginlikleri elde birinden ve uzun ömürlü olacaktır.
20 ? Her iki cinsiyet için bu köstebek harika zeka var ve çünkü yaşam öne geçmek mümkün olacak anlamına gelir. Sen çok iyi arkadaş olacaktır. Köstebek derisi üzerinde yükselmiş ise, zenginlik ve mutluluk daimi olacağı anlamına gelir. Köstebek siyah ise, size zenginlik ve mutluluk korumak gerekir anlamına gelir.
21 ? Yüzünde Böyle benler genellikle başarılı ve zengin evlilik göstermektedir. Köstebek siyah ise, ancak, olumlu bir durum değişebilir.
22 ? Bir kadın için bu köstebek lüks ve eşyalarının sevgisini gösterir. Bir adam için o şerefli bir pozisyon elde edecektir ve bu nedenle son derece başkaları tarafından saygı anlamına gelir. Köstebek okunur Eğer adamın beklenmedik miras almak için muhtemel olduğu anlamına gelir. Köstebek kaldırılırken Ve adam büyük istihbarat sahip olduğu anlamına gelir.
23 ? Yüzünde Bu köstebek bir kadın mutlu bir evlilik göstermektedir. Köstebek siyahsa o kadının ikinci kez evlenmek ve ikinci evlilik mutlu olacak büyük bir olasılıktır. Bir adam için bu köstebek kadın ile büyük başarı ve popülerlik gösterir. Uzun yolculuklar içeren iş çünkü bu tür köstebek ile bir adam büyük bir servet olasıdır.
24 ? Bu köstebek bir kadının doğum ülkeyi terk edeceği anlamına gelir. Köstebek bir adam tarafından sahip ise, o can sıkıcı sorun bir çeşit içine almak anlamına gelebilir.
25 ? Bu köstebek bir kadın kibirli ve pervasız bir şekilde hareket ettiğini gösterir. Bir adam için bu köstebek onun savurganlık gösterir.
26 ? Bu köstebek bir kadın olduğunu göstermektedir öfkeli ve böyle bir kadın öfkeli yapmak iyi değil. Aynı zamanda bir kadının kaza çeşit içine alacak ve mutsuz bir evlilik olacağını gösterir. Bir adam için bu köstebek o, o hayattan ne istediğini bilmez depresyon ve hayatının bazı alanları hakkında şüphe yaşayacaktır gösterir. Köstebek okumak ise, onun ilişkileri ile sorun var demektir.
27 ? Bu köstebek her iki cinsiyet için de aynı anlama sahiptir. Temelde bolluk toplamaya bazı işler koymak gerekir anlamına gelir.
28 ? Yüzünde Böyle benler bir kadın bir saygısız davranmak ve dikkatsiz olması muhtemel olduğu anlamına gelir. Bir adam için o bir sorun olacağı anlamına gelir. Köstebek ışığı ise bir erkek, çünkü onun arkadaşlarının çoğu problem var demektir. Köstebek siyah ise, o kadın onun talihsizlikler sorumlu olacağı anlamına gelir.
29 ? Bir kadın için bu köstebek o iki kez evlendi muhtemel olduğu anlamına gelir. Bir adam için bu köstebek o birileri tarafından dava edilmesi muhtemel olduğu anlamına gelir.
30 ? Yüzünde Böyle benler bir kadınla evlendi sonra büyük bir seyahat için olası olduğunu göstermektedir. Bir adam için o maddi açıdan başarılı olacağı anlamına gelir ama onun sağlığı kötü olabilir. Aynı zamanda onun evlilik mutsuz olma olasılığı olduğunu gösterir.
31 ? Bir kadın için mücadele anlamına gelir. Bir adam için o mücadele nedeniyle yaşam ile başa çıkmak için kendi yetersizlik hayat yaşamak anlamına gelir.
32 ? Yüzünde Bu köstebek bir kadın abartılı ve saçma bir şekilde kendini davranır anlamına gelir. Bir adam için o parasını israf anlamına gelir ve o alkol bağımlısı olması olasıdır.
33 ? Bu köstebek birçok kavgalar, davalar ve diğer sorunlar yaşama olasılığı vardır erkekler hem de kadınlar uyarır.
34 ? Bu köstebek bir kadın erkek ile ilgili sorunlar var olacağını gösterir. Bir adam için o ile çalışacak insanlar onu sevmiyor demektir.
35 ? Yüzünde Bu köstebek erkekler hem de kadınlar için aynı anlama sahiptir. Bu sizin sağlık korumak gerektiği anlamına gelir.
36 ? Bu köstebek ona sahip bir erkek veya bir kadın diğer insanların nefretten kendileri yapmak yolu neden olabilir yaşayacaktır göstermektedir.
37 ? Bir kadın için bu köstebek kocasının kötü bir insan olabileceğini göstermektedir.Köstebek siyah ise bir kadının kötü şans diliyorum düşmanları var olduğunu göstermektedir.Bir adam için bu köstebek Ona bilinmeyen niyetleri olabilir gibi onun akrabaları izlemek gerektiğini gösterir. Köstebek siyahsa o denize yakın olduğunda, adam dikkatli olmalıdır.
38 ? Yüzünde Bu köstebek bir erkek veya kadın hem kendi sağlığı korumak gerektiği anlamına gelir.
39 ? Yüzünde Bu köstebek bir kadınla evlendikten sonra büyük bir seyahat anlamına gelir.Bir kadın eski aldığında, onun sağlığı bakmak gerektiğini tavsiye ediyor. Bir adam için bu kötü sağlık gösterir.
40 ile 42 ? Yüzünde Nötr mol.
43 ? Mol sayısına bak 48 yüzünde bu köstebek için.
44 ? Bu köstebek genelde yüksek yerlere su veya tırmanış yakınındaki gittiğinizde dikkatli olmalıdır insanlar böylece, kazalar konusunda uyardı.
45 - yüzünde Nötr mol.
46 ? Gibi yüzünde Benler bir kadın için rahat bir yaşam göstermektedir. Bir adam için bu zenginlik ancak bazı sağlık sorunları (kötü sindirim) gösterir.
47 ? Bir kadın için yüz tür benler ona daha varlıklı insanlar tarafından sevilen olacak anlamına gelir. Ancak o kibirli ve herkes ama kendini inanmıyor. Bir adam için bu köstebek olumsuz bir kişiliği gösterir.
48 ? Yüzünde Böyle benler bir kadının iddia etmek seviyor ama uzun bir hayat yaşamak ve mutlu bir evlilik zevk olacağını gösteriyor. Köstebek siyahsa, o ne diyor kontrol etmek için onu yetersizlik muzdarip olabilir. Bir adam için o kesilmiş ve kötü huylu olduğu anlamına gelir.
49 ? Yüzünde Böyle benler bir kadının çocukları sorunlu olabileceğini göstermektedir. Bir adam için bu köstebek başarı demektir.
50 ? Yüzünde Böyle benler bir kadın dikkatsiz, abartılı ve flört için seviyor olduğunu göstermektedir. Bir adam için bu köstebek yurtdışında uzun yolculuklarda gösterir.Köstebek ışığı ise, bu adam yabancı ülkelerden başarılı olacağı anlamına gelir.
51 ? Bu köstebek bir kadın kocasını seviyor ve onu küçümsemek için olası değildir anlamına gelir. Bir adam için o kadınlarla ilgili söz konusu olduğunda o dikkatli olması gerektiği anlamına gelir.
52 ? Aşk söz konusu olduğunda kadınlar için yüz gibi benler biraz kayalık ilişkileri ve kötü seçimler gösterir. Bir adam için o birçok yolculuklarına çıkmak ve bazı sağlık sorunları olacağı anlamına gelir.
53 ? Hayatta engelleri gösterir.
54 ? Bu köstebek bir kadın için sorun olduğunu gösterir. Adam bu alanda açık renkli köstebek varsa, o kadınlara borçlu anlamına gelir. Köstebek okunur, bu adamın yakınları sevmediğim belirtir. Köstebek siyah ise, bu adamın karısı tarafından rahatsız olacağı anlamına gelir.
55 ? Yüzünde Böyle benler lüks sevgi göstermek.
56 ? Bu köstebek bir kadın olduğunu gösterir çok duygusal . Adam bu alanda bir ışık köstebek varsa, o zeki ve tutkulu olacağı anlamına gelir. Köstebek kırmızı ise, o bazı acımasız özelliklere sahip olacağı anlamına gelir.
57 ? Bu alanda yüzünde bir kadın benler için bazı göstermek mücadelesi ve engeller . Bir adam için o nedenle sonuçları yaşayacaktır yanlış bir davranışta anlamına gelir.
58 ? Bir kadın için bu köstebek evlilikte mutsuzluk simgeler. Mol siyah ise, o evlilik mutsuzluk içinde neden olacağı anlamına gelir. Bir adam için bu tehlikeleri gösterir ve aynı zamanda insan sağlığı bakmak gerektiğini gösterir.
59 ? Bu köstebek tehlikeler ve beklenmedik olaylarla dolu bir hayat demektir. Bir adam için, bu alanda büyüdü köstebek onun güvenilmez olduğunu gösterir.
60 ? Bir kadın için bu sıkıntılar ile bir hayat demektir. Bir adam için bu köstebek o şiddetli bir öfke var demektir. Köstebek kaldırılırsa, bu adam her zaman tehlikeye maruz kalacağı anlamına gelir.
61 ? Gibi yüzünde bir kadın benler için mutsuz bir evlilik göstermektedir. Köstebek siyah ise, kocasının hile olacaktır. Bir adam için de mutsuz bir evlilik anlamına gelir. Köstebek açıksa o bolluk yaratmak için çok çalışmak zorunda kalacaklar. Köstebek kırmızı ise bu adamın itibarını mahvedebilir anlamına gelir.
62 ? Bu mol bir kadın sadık olduğu anlamına gelir. Bir adam için bu köstebek o maceralı bir hayat anlamına gelir.
63 ? Bir kadının kocasının sevmeyecek ve duyarsız ve evlilik kibirli olacağını gösteriyor.
64 ? Bir kadının erkeğe olan kötü bir deneyim oldu ve şimdi o hepsini nefret ettiğini bu alanda gösterisinde yüzünde Moles. O eylem ve davranışlarıyla böyle nefretle göstermek için muhtemeldir. Bir adam için bu köstebek sık sık eşi ile tartışmak anlamına gelir.
65 ? Yüzünde bir kadın benler için gibi o çok karşı cinse ilgi olduğunu gösteriyor. Bu hatalar ve kötü seçimler yol açabilir. Bir adam bu köstebek varsa, o bir aldatıcı niteliği var demektir.Köstebek siyah ise, o çok tehlikeli bir etkinlik girenler anlamına gelir ve kötü sağlık yol açacaktır.
66 ? Bu köstebek bir kadının hayatında bazı engeller geçmek zorunda olacağını gösteriyor.Köstebek siyah ise, bu kadının refahı sonra bakmak gerektiğini göstermektedir. Bir adam bu köstebek varsa adam refahı da bakmak gerekir bu yüzden, bu yaralanma simgeler.
67 ? Bu köstebek argümanlar ama mutlu bir evlilik ve başarılı bir iş bazı demektir.
68 ? Bu köstebek bir kadın evlenirse, o ailenin para ve diğer konularda yönetmede başarılı olacağını gösteriyor. Köstebek kaldırılırsa bu onun evlendikten sonra büyük bir zenginlik kazanacaktır demektir. Bir adam için bu köstebek herhangi bir çaba içinde başarı demektir.
69 ? Burada yüz benler bolluk ve başarıya yol açabilecek bir kadın yaratıcılık gösterir. Aynı zamanda uzun ömürlü simgeler. Bu tür köstebek olan bir kadın mutlu bir evliliği olması muhtemeldir. Bir adam için bu köstebek anlamı yoktur.
70 ? Bir kadın için bu köstebek o gururlu ve kibirli olduğu anlamına gelir ama insanlar onu seviyorum. Köstebek siyah ise bu o bir olması anlamına gelir kolay bir hayat . Bir adam için bu köstebek mutlu bir evlilik gösterir ama adamın sağlığı bakmak gerekir.
71 ? Her iki cinsiyette için bunların fiziksel zarar olacak ama kurtarmak anlamına gelir.
72 ? Yüzünde Böyle benler bir kadının erkekler arasında, evlilik doğru seçim yapacak ve uzun bir hayat yaşayacak popüler olacağına işaret etmektedir. Bir adam için bu evlilikten sonra o büyük varlık kazanmak anlamına gelir.
73 ? Bir kadın için o anksiyete muzdarip olacağını gösterir. Bir adam için çok şiddetli bir doğa ve gururlu bir tutum gösterir.
74 ? Bir kadın için bu köstebek sosyal başarı, mutlu bir evlilik ve uzun bir yaşam gösterir. Bir adam için o kendi fikir yoluyla servet elde edeceği anlamına gelir.
75 ? Bir kadın için bu köstebek o çünkü karşı cinsten hediyeler zengin olacağını simgeliyor.Daha fazla köstebek, kadının kazanacaklardır fazla zenginlik olduğunu kaldırdı. Mol siyah ise bir şekilde engeller olacaktır. Bu köstebek bir adam için hiçbir anlamı yoktur.
76 ? Bu köstebek beklenmedik ve pahalı bir şey satın anlamına gelir.
77 ? Burada yüzünde Benler bir kadın zengin bir koca olduğunu belirtmek. Adam büyük zenginliğe sahip olacak ve mol ışık ise, o zaman onun evlilik mutlu olacak demektir.
78 ? Bu köstebek bir kadın için zengin bir evliliği gösterir. Ancak o sahtekâr arkadaşlar yaşayacaktır.
81 ? Bir kadın için bu alanda yüz benler o arkadaş ya da aile ile ya da birçok argüman dahil olacağı anlamına. Bir adam için onu suya gelince o dikkatli olması gerektiği konusunda uyarıyor.
83 ? Bir kadın için bu köstebek rahat bir hayat demektir. Bir adam için bu onun sıkı çalışma ve zeka ile bolluk yaratmak anlamına gelir. O uzun bir hayat yaşayacak.
84 ? Bu köstebek bir kadın erdem ve tevazu gösterir. O uzun ömür ve refah keyfine varacaksınız. Bir adam için o büyük istihbarat sahip ve bu onu zengin yapacağı anlamına gelir. Köstebek kırmızı ise o varlıklı bir aileden gelen bir eş olacağı anlamına gelir. Köstebek kaldırılırsa o mükemmel bir mesleğe sahip olacağı anlamına gelir.
85 ? Bu alanda yüzünde bir kadın benler için o çok sevilen olacak ve o zenginlik bir şey var demek. Köstebek siyah ise, ona arkadaş backstabbing muzdarip anlamına gelir. Köstebek ışığı ise onu o çok çocuk var ve uzun bir hayat yaşamak anlamına gelir. Bir adam için bu köstebek onu memnun etmek için her şeyi yapacağını çok seven bir karım var olacağını gösterir.
86 ? Bir kadın için bu köstebek çok sevgi ve karşı cinsten takdir gösterir. O flört şımartmak olacaktır. Bir adam burada bir köstebek varsa, o evlenmek mümkün olacak bir kadın ile bir ilişkisi var demektir.
X ? Bir kadın için bu köstebek o mutsuz bir evlilik muzdarip olabilir evlenmek adamı dikkatle seçmek zorunda olacağı anlamına gelir. Bir adam için bu köstebek hırçınlık gösterir.
Okuma Yüz Benler Kökenleri
Yüzünde benler Okuma eski bir bilim dalıdır. Köstebek okuma erken kökleri 17. yüzyılda bulunmaktadır. Bu vücudunuzun Sen ve okumak öğrenmek eğer, kendinizi ve şimdi çok daha iyi diğerlerinden anlayacaksınız ve bilgiler içerdiği söyleniyor.
Benler doğumda gezegenlerin imzası olduğuna inanmak için kullanılır Geçmişte insanlar.Çünkü bizim yeryüzünde belli gezegenlerde etkisi bu inanmak gerçekten kolaydır. Bu yaygın ay gelgit üzerinde doğrudan bir etkiye sahip olduğunu, örneğin, bilinmektedir. Yani gezegenler hayatımızı üzerindeki etkisi bu nedenle mümkündür.
Negatif benler Eğer mutsuz bir ömrü olacağı anlamına gelmez ama unutma. kendi gerçeklik yaratmak ve kolayca sizinle doğmuş şartlar değiştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder