7 Eylül 2012 Cuma

http://www.google.com/custom?q=physiognomy+of+women&hl=en&client=pub-7859858276150863&cof=FORID:1%3BGL:1%3BL:http://www.aryabhatt.com/indeximages/aryabhattlogo.gif%3BLH:49%3BLW:207%3BLBGC:990000%3BLC:%23003366%3BVLC:%23ff00cc%3BGALT:%230000FF%3BGFNT:%23666666%3BGIMP:%23666666%3BDIV:%23330000%3B&domains=www.aryabhatt.com&sitesearch=www.aryabhatt.com&oe=ISO-8859-1&prmd=ivns&ei=bUZKUJ_NE8y3hAefkoCoCQ&start=0&sa=N

  1. Kadınlar fizyonomi Face - - Aryabhatt Astroloji Hizmetleri

    Bu, bir gövde inanılmaktadır kadın 32 parçadan oluşmaktadır. Doğa yasaları gibi, mizaç ve alışkanlıkları kadının bir kişi diğerine değişir ve ...
    www.aryabhatt.com/ kadın / kadınlar htm -. Benzer
  2. Kadınlar fizyonomi - Body Parts

    Boyun: değil, gibi bir yumuşak, kabuklu çok uzun bir güzellik katıyor kadına . Bu denir'surahidaar' boyun gibi. Uzun boyunlu kız şanslı değildir. Bir etli ve yastık ...
    www.aryabhatt.com/ kadın / kadınlar 3.htm - Benzer
  3. Kadınlar fizyonomi Face - - Aryabhatt Astroloji Hizmetleri

    Burun: bir burun varsa kadının bir papağan gibi bağladım, o, iyi huylu sahiptir şöhret, zeki ve ailesi bir de sempatizan olduğunu. Bir burun düz ve normal ...
    www.aryabhatt.com/ kadın / kadınlar 2.htm - Benzer
  4. astroloji, vedik astroloji, doğum sonrası tablosu, Astroloji, burç ...

    ... Makaleler - Çince Astroloji - Astro Grafoloji - Numeroloji - El falı - fizyonomi Erkekler -fizyonomi kadınlar - Hindistan Vastu Din Festivaller - Fuarlar ...
    www.aryabhatt.com/ - Benzer
  5. Fizyonomi Men - Vücut parçaları

    Kadın fizyonomi · Ana fizyonomi yüz. of fizyonomi Body Of ... Eğer kalın saç vardır, o ile popüler kadın . Tüysüz uyluk kötü şans göstermektedir. 
    / www.aryabhatt.com / erkek body.htm - Benzer
  6. Hindistan Festivaller - Teej

    Tanınmış Özelliği: Kadınlar . Yeşil giysilerini bürünmüş ... Kadınlar yeşil koymak giysiler, yeşil bilezik aşınma yeşil Mehendi ve onların avuç içi süslemek oturma ...
    www.aryabhatt.com / fast_fair_festival / .. / Teej% 20of% 20up. . htm - Benzer
  7. Hindistan Festivaller - JIVITI Puja

    Evli: Puja Tarafından Yapılan Kadın . Bulaşık Serve Must ... Evli kadınlar vardır tarafından öğle yemeği için davet kadın kendi ebeveyn ev üyeleri. Bu kişi can ...
    www.aryabhatt.com / fast_fair_festival / Eğlenceler / Jiviti% 20Puja.htm - Benzer
  8. Fizyonomi Men - Yüz

    Aryabhatt Astroloji Hizmetleri. fizyonomi Men. Bir Hakkında Bilmeniz kadın gelen yüz ve vücut · Ev fizyonomi . Vücut parçaları Of fizyonomi Face Of ...
    - www.aryabhatt.com / erkekler / face.htm Benzer
 Body Parts Of fizyonomi
Yüz Of fizyonomi

 
Kadınlar fizyonomi

Aryabhatt Astroloji Hizmetleri
FACE OF fizyonomi


 kadınlar için
Physiogamy kişinin okuma anlamına yüzü ve görünümü ile karakter . Bu bilim Hindistan kökenli ve Roma, İran yayıldı ve France.Thereafter diğer ülkeler de bu bilimde daha fazla araştırma yaptık.Bir kadının gövdesi inanılmaktadır 32 parça . Doğa yasaları, mizaç ve bir kadının alışkanlıkları bir bireyden diğerine değişir ve böylece kadının vücut parts.The güzelliği dikkate bütün yargılanmak zorundadır bulunmamış gibi tüm parçaları together.Though 'güzellik yatıyor seyirci 'gözünde ama yine fizyonomi'yi kuralları gereği farklı vücut parçaları ideal tanımlanmıştır.
Gnerally, beş vücut parçaları büyük olmalıdır, onlar gözler, burun, diz, göğüs ve kaşları vardır. Fingeers, tırnaklar ve vücut dokusu ince ve soft.Thighs olmalı ve ağız geniş ve büyük olmalıdır.
Boyut : Bir kadının ortalama yüksekliği kocasının tarafından sevilen ve böyle bir kadın ona iyi ev görevleri ile tecrübeli ve onlara iyi yapar yapar. Bir kadın çok uzun ise, o kısa boylu yani sexy.If değildir, o plaesures düşkün, oldukça seksi bir happy-go-lucky tipi, iyi yürekli ve düşkün müzik. Bir kadının Boyut normalde elle streç veya balisht yedi kat uzunluğuna eşit olmalıdır; yani yaklaşık 63 santim . Bacaklar uzunluğu başına kulak ve burun arasında iki kez mesafeye eşit olmalıdır boyun ve omuz arasındaki mesafe trunk.The uzunluğuna eşit olması gerekir.
Saç : Uzun, koyu saçlı güzellik bir parçası olarak kabul edilir. Omuz uzunluğu saç (doğal) bir kendini kıskanç ve kıskanç bir kadın, öven göstermektedir. Saç rengi kırmızı ise, kadının sert, temperli kavgacı ve kötü huylu olarak kabul edilir. Siyah kıvırcık saçlı kadın şanslı ve zengin olduğunu göstermektedir. Kalın, kaba kısa ve kaba saçlı bir kadın kötü şans olarak kabul edilir. Saç olduğunda diz kadar çok uzun, yumuşak, ipeksi, ince, koyu , güzellik ve iyi şans bir göstergesidir.
Baş : Başın ön kısmı düz olduğu zaman, o şanslı. Kafası kavisli ise, o şanslı olacak ve rahat bir hayat sürer. Kafa uzun olursa, o şüpheli tür olacaktır. Kafa bir daire gibi yuvarlak ise, bir şanssız olacaktır.
Alın : Uzun ve geniş alınlı, bir kadın şanssız olduğunu ve hukuk babasının ölümü neden olabileceğini göstermektedir. Biryüksek alın gösteren kadın için hayırlı olduğunu iyi şans ve refah. Alnına uzun ve damarlar görülebilir durumdaysa, kadının ahlaksız sahiptir. Alnına bir kızıl saçlı ayakta varsa, kötü şans göstermektedir. Alındaki saç kaplı olduğunda, bencillik gösterir ve bir kadın zihniyeti demek. Alnına ortasında basıldığında, o başkalarına karşı kıskanç ve rulman kötü niyetin olduğunu. Bir alnı açık az saç ve yatay bir çizgi ile, bir yarım ay şeklinde olan bir bayan, şanslı bir kadın olarak bilinir.Alındaki Çizgiler : alnında bir satır varsa yaş 40 yıl olarak tahmin edilmektedir, 60 yıl gibi iki satır, 70 yıl gibi üç satır, 80 yıl gibi dört satırlık ve 100 yıl olarak beş satır.
Forehaed üzerine İşareti: Bir trishul o bir cetvel, bir çok şanslı ve zengin bir kadın olduğunu da gösteriyor ki. BirSwastik , bir üçgen, bir kare, bir ızgara işareti bir kadının tüm şans ve zenginlik ile bir prenses bir hayat sürmek için mukadder olduğunu gösterir.
Kaşlar: kaşlar zaman yay gibi ve saç baeauty değil, aynı zamanda iyi şans ve güçlü bir karakter değil, sadece işareti olduğu, yumuşak siyah ve ne yetersiz ne de gür olduğunu. Kaşları tüysüz veya yetersiz saç varsa, kötü şans bir alamet olduğunu. Kaşları burnunun üzerinde merkezi katılmak zaman dul bir işaretidir. Böyle bir kadın kötü ve bir dolandırıcı olduğunu. Kaş, düz uzun, kalın, kötü kırık eklemler ile kuruldu ve kırmızımsı iseniz, şanssız bir kadını gösterir. Kaşları bile kalınlığı yumuşak kapakları, siyah renkli, üzerinde kavisli ve bükülmüş, o şanslı bir genç kız bir işaretidir.
Gözler: Gözleri ise büyük , huzursuz, büyük, genişletilmiş bir parıltıyla parlayan , etrafında kırmızı konuları ile koyu öğrencilerin sahip, pürüzsüz ve hoş bir parlaklık yayan, bir kadının şanslı olduğunu belirtmek, bir otoriter doğası, saygın ve lider bir toplumda. Gözler, küçük bir donuk, kasvetli, huzursuz, gri renkli, yuvarlak, hafifçe bükülmüş ve boş, bir güvercin olanlar gibi kıvrık olduğunda, onlar bir kadın çirkinlik gösterelim. Böyle bir kadının kurnaz ve yaşam yükselmeye olası değildir. Gözleri kırmızı ise, o bir dolandırıcı ve güvenilmez tutkulu. Gözleri büyük ise, uzun , kırmızı bir çizgi ile orada, onlar tutkulu bir doğa gösterelim. Böyle bir hanım toplumda çok popüler. Gözleri siyah ve yuvarlak iseniz, o çok seksi. Eğergözleri uykulu vardır , o karşı cinsten düşkün ve ahlaksız sahiptir. Gözlerin tarafı yumuşak ve kirpik siyah iseniz iyi bir şans işaretidir. Gözlerin yüzüne yetersiz saç, sarı ve uçları kalın olduğu zaman, kötü şans göstermektedir.


erkek ler için

Yükseklik
Uzun boylu bir adam, genellikle insanın iyi bir kişilik bir sembolüdür. Iyi vücutlu vücut parçaları ile uzun boylu bir adam çok şanslı ve rahat bir hayat sürüyordu. Kısa boylu adam doğada seksi, çoğu zaman akıllı ve kurnaz.
Tall - Lucky
Kısa - Zeki
Kafa
Yuvarlak - Yönetici
Küçük - Şanssız
Kafa yuvarlak ve boyutu büyük ise, böyle bir kişi iyi bir yönetici olacağını gösterir ve hayatta iyi bir konumda tutacaktır. Baş seviyesine ve saç dolu olduğunda, iyi nitelikleri tam bir akıllı, esprili doğa gösterir. Kafa uzun daha geniş olması durumunda, bu tür bir kişi şanssız ve zenginlik yoksun olacağı anlamına gelir. Kafa küçük ise, kişinin istihbarat yoksun olacaktır ve bu yüzden şanslı olmayacaktır.
Kafa üzerinde Saç
Kafasına saç simsiyah ve kalın ise, temelde niteliklere sahip bir kişi gösterilmektedir. Ama saç ince ve siyah olduğunda, bu kişi tutkulu olması muhtemeldir. Saç rengi kırmızımsı ise, o konforu bir hayat olacağını gösterir. Ama saç kalın ve kaba ise, o zayıf olabilir. O kırmızı renkli saç varsa, o bölüm başkanı, toplum, ordu olabilir.
Kaba ve kalın - Kötü
Kırmızı Renkli - Lider
Alın
Geniş - Öğrenilmiş
Kısa - Kısa Yaşam
Alnı geniş ise, konu, cömert, zeki ve öğrenmiş olacaktır. Ve kısa zaman, o fakir olacağını gösterir ve kısa ömürlü olması muhtemeldir. Alnına kavisli ve geniş ise, bu kişi zengin ve mânen eğiliminde olabileceğini gösterir. Alnı yüksek ve geniş ise, kişi, zeki ve zengin öğrenmiş olacaktır.
Alın çizgileri
Beş satır olduğunda, kişi 100 yıldır yaşıyor ve zenginlik toplayan. Dört satır varsa, o 80 yıl yaşayabilir. Bir, iki veya üç satır varsa, adam sırasıyla 40, 60 veya 70 yıl yaşayacak. Bir çizgi olmayan bir kişi genellikle kısa sürelidir.
5 Hatları - 100 yaşında 'Hayat
Hayır Hatları - Kısa Yaşam
Kaşlar
Zengin - Bow beğendiniz
azı Saç - Şanssız
Kaşları yay gibi kavisli zaman, adam zengin ve rahat bir hayat sürer. Bir balık gibi şekillenir, kişinin bir hırsız olabilir. Kaşların ikisi birlikte katılması halinde, konu karşı cinsten etkisi altında olacak ama iyi kalpli olacaktır. Kaşları uzun ve gür olursa, kişi, concieted bencil ve hatta foolhardy olacaktır.Kaşlar genelse, kişinin cömert olması muhtemeldir. Az saç kişinin yoksul ve şanssız olabileceğini göstermektedir.
Gözler
Gözlerinin uçları kırmızı olduğunda, böyle bir kişinin adil seks arasında çok popüler olduğunu gösterir. Gözleri kırmızı olduğunda, onlar tutkulu doğası göstermektedir. Gözleri derinlere çöktüğünden ve derin set edildiğinde, bu kişilerin kötü ve vefasız olabilir. Sarı renkli gözlü kişiler hayatlarının hoşnut değildir. Gözleri beyaz iseniz, wheatish varsa, adam kendi elleriyle çalışmayı seviyor, istihbarat gösterir. Gözleri yuvarlak, kişi cesur ya da bir hırsız.
Kırmızı Göz - Tutkulu
gömülmüş - Unfaithful
Kulaklar
Küçük - Foolish
İnce çerçeve - Lider
Bir adamın kulaklarına boyutu küçük olduğunda, onun aptalca doğası gösterir. uzun kulaklı kişilerin çok sık zekidir. Kulakları bükülmüş ve taş gibi sert ise, kişinin beden ve güreşçi şişman olacak.Kulak çerçeve inceyse, kişi ya bir kral ya da bir bilim adamı olacak, ama kalın ise, o güvenilmez bir hile olacak ve kötü eylemlerde bulunabilir.
Yüz
Yuvarlak yüz temyiz genellikle ve de şanslı kabul edilir olan bir kişi. Yüz yuvarlak olduğunda, kişinin doğada oldukça neşeli, o insanlarla tanışmak gibi olacak. Bu oran büyük ve dışında ise, kişi yoksul ve şanssız olması muhtemeldir.
Yuvarlak - Sosyal
Big - Şanssız
Burun
Bombeli - Kurnaz
Bulging - Varlıklı
Burun uzun ve sarı renk olduğunda, kişinin şanslı, zengin olacak ve güç keyfine varacaksınız. Çok uzun olduğunda, o utanmaz. Küçük ise, o dini fikirli ve iyi kalpli olacaktır. Burun gibi bir papağan adam İktidarın keyfine varacaksınız gösterir, şanslı, zengin olmak. Burun merkezi basılırsa, konu kurnaz ve kötü olur. Bu merkezi olarak yukarı şişkin olduğunda, olgun bir kişi düşünür, iyi bir planlayıcısı ve zengin olur.
Yanaklar
Yanakları geçirilen zaman, kişinin bencil. Gülme ya da konuşurken gamzeler görülürse, konu zengin ve şanslı olacak. Yanakları oldukça geniş ve etli durumda, kişi bir cetvel, zengin bir adam olması mukadder ve güç keyfine varacaksınız.
Dimples - Varlıklı
Yükseltilmiş - Bencil
Çene
Uzun - Konuşkan
Saç - Bencil
Çene uzun ve aşağı sarkar, o konuşkan. Ama çene biraz saç olduğunda, adam bir döküntü huy ve mirasyedi arasında bencil olarak sınıflandırılır olmalıdır. Çene hiçbir saç olduğunda, adam şanssız ve korkak olduğunu.
Ağız
Koca bir ağız cesur doğa gösterir. Bu geniş ise, bu şanslı değildir. Kısa Eğer adam, açgözlü kavgacı ve kötü olacaktır.
Big - Kalın
Kısa - Wicked
Dudaklar
Uzun - Şanssız
İnce - Akıllı
Dudak renk kırmızı olduğunda, kişinin kan rengi niteliktedir. Bu, siyah beyaz veya dudaklarda uzun veya geniş ise ise, onlar kötü şans göstergeleridir. Bu kişiler bir lekelenmiş karakter var. İnce dudaklar zeka gösterir. Alt dudak büyük ve çıkıntılı bir durumda, çalışkan bir adam gösterir ama nadiren sadıktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder