8 Eylül 2012 Cumartesi

Beden Dili Nasıl Okunur


Beden Dili Nasıl Okunur

Düzenleyen 30stm_Sheri ve 160 diğerleri
Makale
Düzenletartışın
Beden Dili Oku
Insanların beden dili ile dışarı göndermek sinyalleri farkeden çok kullanışlı bir sosyal beceridir. Bazılarımız doğal olarak okuyabilir ve bazılarımız Rootkitler habersizler. Neyse, biraz ekstra Güler ile, vücut dilini okumayı öğrenebilir ve yeterli uygulama ile ikinci doğa olmak gerekir.

DüzenleAdımlar

  1. 1
    Birisi size ne kadar yakın olduğunu dikkat edin.
     Birisi size ne kadar yakın olduğunu dikkat edin.
    Birisi size ne kadar yakın olduğunu dikkat edin. Yakın, onlar düşünüyorsun sıcaktır. Uzağa birisi olduğunu, bunlar daha az aslında durumu veya kişinin umurunda.Onlara biraz daha yakın taşırsanız, onlar uzak biraz daha taşırım? Onlar etkileşim zaten olduğundan daha da kişisel olmak istemiyorum demek.Onlar daha uzağa hareket etmiyorsanız, o zaman alıcı vardır.Onlar size daha da yakın alarak cevap Ve eğer, muhtemelen gerçekten hoşlanıyorum veya sizin tarafınızdan / etrafında çok rahat. 

    Luftschleieranlagen

     für Kühl- und Gefrierraumtüren Produktion, Lieferung und Montage
    frigovent.de
    • Bu kişisel alan kültürel sıvı olduğunu fazlalaştı; ne bir ülkede yakın olarak kabul edilir başka uzak olduğunu akılda tutmak.
       Bu kişisel alan kültürel sıvı olduğunu fazlalaştı; ne bir ülkede yakın olarak kabul edilir başka uzak olduğunu akılda tutmak.
      Bu kişisel alan kültürel sıvı olduğunu fazlalaştı; ne bir ülkede yakın olarak kabul edilir başka uzak olduğunu akılda tutmak.
  2. 2
    Onların baş pozisyonu izle.
     Onların baş pozisyonu izle.
    Onların baş pozisyonu izle. 

    • Aşırı eğilmiş başları ya sempati potansiyel bir işareti, ya da eğerek başını, onlar eğlenceli ve belki de flört ediliyor ise bir kişi eğer gülümserse.
       Aşırı eğilmiş başları ya sempati potansiyel bir işareti, ya da eğerek başını, onlar eğlenceli ve belki de flört ediliyor ise bir kişi eğer gülümserse.
      Aşırı eğilmiş başları ya sempati potansiyel bir işareti, ya da eğerek başını, onlar eğlenceli ve belki de flört ediliyor ise bir kişi eğer gülümserse. (Örneğin ambliyopi gibi görme sorunları olan insanlar da eğik bir kafası var unutmayın.)
    • Düşürdüler kafaları şey gizlemek için bir sebep gösterebilir.
       Düşürdüler kafaları şey gizlemek için bir sebep gösterebilir.
      Düşürdüler kafaları şey gizlemek için bir sebep gösterebilir. Birisi kendi başını düşürür olmadığını not edin. Diye iltifat zaman ise, o diğer kişi mesafe tutarak, inanamayarak, ya da kendisi için düşünme, utangaç mahcup, çekingen olabilir. Bir açıklama sonrasında ise, o zaman o ne dedi doğru olsaydı emin olabilir, ya da yansıtan olabilir.
      • Bazı kültürler bir saygı işareti olarak görüyorum olduğu unutulmamalıdır.
    • Cocked kafaları onlar karışık veya göz, kaş bağlı olarak, zorlu, ve ağız hareketleri anlamına gelir.
       Cocked kafaları onlar karışık veya göz, kaş bağlı olarak, zorlu, ve ağız hareketleri anlamına gelir.
      Cocked kafaları onlar karışık veya göz, kaş bağlı olarak, zorlu, ve ağız hareketleri anlamına gelir. Nasıl bir köpek biraz musluklar başını size komik bir gürültü yapmak düşünün.
    • Bir gülümseme ile birleştiğinde Öte yandan, bir eğik baş onlar gerçekten istediğiniz ve eğlenceli konuşma yapan anlamına gelecektir.
       Bir gülümseme ile birleştiğinde Öte yandan, bir eğik baş onlar gerçekten istediğiniz ve eğlenceli konuşma yapan anlamına gelecektir.
      Bir gülümseme ile birleştiğinde Öte yandan, bir eğik baş onlar gerçekten istediğiniz ve eğlenceli konuşma yapan anlamına gelecektir.
  3. 3
    Onların gözlerinin içine bak.
     Onların gözlerinin içine bak.
    Onların gözlerinin içine bak . 

    • Taraf bakmak İnsanlar bir sürü yalan, sinir, ya da deli.
       Taraf bakmak İnsanlar bir sürü yalan, sinir, ya da deli.
      Taraf bakmak İnsanlar bir sürü yalan, sinir, ya da deli. Bir kişi uzakta hoparlörden görünüyor, ancak çok iyi bir konfor ekran olabilir veya teslimiyetle gösterebilir. Göz ucuyla bakıyor, genellikle kişi güvensiz ya da ikna olduğu anlamına gelir.
    • Birisi katta bir çok aşağı görünüyorsa, muhtemelen utangaç ya da çekingen.
       Birisi katta bir çok aşağı görünüyorsa, muhtemelen utangaç ya da çekingen.
      Birisi katta bir çok aşağı görünüyorsa, muhtemelen utangaç ya da çekingen.İnsanlar ayrıca Üzgün ​​olduğunda, aşağı bakmak eğilimindedir, ya da duygusal bir şeyler saklamaya çalışıyor.İnsanlar sık ​​sık düşünme ve onlar yere bakıyordu sürecinde zaman tatsız duygular hissediyor.
    • Bazı kültürler gözünde birisi bakarak saygısızlık işareti olduğuna inanıyorum, birinin sizinle göz teması önlemek neden bu açıklamaya böylece.
       Bazı kültürler gözünde birisi bakarak saygısızlık işareti olduğuna inanıyorum, birinin sizinle göz teması önlemek neden bu açıklamaya böylece.
      Bazı kültürler gözünde birisi bakarak saygısızlık işareti olduğuna inanıyorum, birinin sizinle göz teması önlemek neden bu açıklamaya böylece.
    • Dilate öğrenciler kişinin ilgi olduğu anlamına gelir.
       Dilate öğrenciler kişinin ilgi olduğu anlamına gelir.
      Dilate öğrenciler kişinin ilgi olduğu anlamına gelir.Unutmayın Ancak, birçok ilaç öğrencilerin alkol, kokain, amfetamin, MDMA, LSD ve diğerleri de dahil olmak üzere, dilate neden. Çekim için birkaç içecekler sahip sanmayın.Ayrıca, bazı insanlar sürekli öğrenciler (midriyazis olarak bilinen bir durum) dilate oylandı.
    • Gözlerini uzakta görünüyor, bu genellikle bir kişi derin bir düşünce ya da dinleme değil olduğunu gösterir.
       Gözlerini uzakta görünüyor, bu genellikle bir kişi derin bir düşünce ya da dinleme değil olduğunu gösterir.
      Gözlerini uzakta görünüyor, bu genellikle bir kişi derin bir düşünce ya da dinleme değil olduğunu gösterir. (Not:. Odaklanmamış gözleri de binoküler görme problemlerinin bir belirtisi olabilir)
  4. 4
    Onlar yansıtma eğer bakın.
     Onlar yansıtma eğer bakın.
    Onlar yansıtma eğer bakın.Yansıtma başka bir ortak jest. Birisi aynalar, ya da görünümünü taklit, bu onlar ilgilenen ve çalışan bir çok gerçek işareti ise ilişki kurmakseninle. Burada ve orada vücudunuzun pozisyonunu değiştirerek deneyin. Eğer onlar benzer onlarınkini değiştirmek olduğunu bulurlarsa, yansıtma edilir.
  5. 5
    Kollarını kontrol edin.
     Kollarını kontrol edin.
    Kollarını kontrol edin. 

    • Çapraz kollu İnsanlar kendilerini sosyal etkisi kapanıyor.
       Çapraz kollu İnsanlar kendilerini sosyal etkisi kapanıyor.
      Çapraz kollu İnsanlar kendilerini sosyal etkisi kapanıyor. , Ya da sadece kendi gömlek üzerine bir şeyler saklamaya çalışıyor: Bazı insanlar sadece bir alışkanlık olarak kollarını çapraz rağmen, kişi (biraz) (kendini bilinçli ve bunu karşılamak için çalışırken IE) onların görünüm rahatsız, ayrılmış olduğunu gösteriyor olabilir. Kendi ayakları omuz genişliği kadar veya dışında daha geniş ise onların kollarını kavuşturmuş, bu tokluk veya otorite konumunda olduğunu.
Kendilerini rahatlatmak için bir yol olarak canlarından birlikte ellerini ovuşturarak ya da bir şekilde onlara dokunmadan Eğer onlar kendilerini rahatlatmaya çalışıyorlar demektir ve büyük olasılıkla düşünme vardır "yakında bitecek"
  1. 1
    • Birisi kendi boyun ya da kafa arkasında kollarını dayanıyor, bunlar tartışılmış ya da sadece genel olarak geri koydu ediliyor ne açıktır.
       Birisi kendi boyun ya da kafa arkasında kollarını dayanıyor, bunlar tartışılmış ya da sadece genel olarak geri koydu ediliyor ne açıktır.
      Birisi kendi boyun ya da kafa arkasında kollarını dayanıyor, bunlar tartışılmış veya sadece ediliyor ne açıktır koydu gerigenel.
    • Ellerini kalçalarına iseler, bekleyen sabırsız veya sadece yorgun olabilir.
       Ellerini kalçalarına iseler, bekleyen sabırsız veya sadece yorgun olabilir.
      Ellerini kalçalarına iseler, bekleyen sabırsız veya sadece yorgun olabilir.
    • Ellerini kapalı veya sıktı, bunlar, tahriş kızgın veya gergin olabilir.
       Ellerini kapalı veya sıktı, bunlar, tahriş kızgın veya gergin olabilir.
      Ellerini kapalı veya sıktı, bunlar, tahriş kızgın veya gergin olabilir.
  2. 2
    Sinir jestleri farkında olun:.
     Sinir jestleri farkında olun: 
    .
    Sinir jestleri farkında olun: 

    • Kendi parmakları ile birisi fırçalar saçlarını geriye Eğer kişi, ya da senin bir şey çatışma hakkında düşüncelerini seviyor eğer, bu, ortak bir jest preening olabilir.
       Kendi parmakları ile birisi fırçalar saçlarını geriye Eğer kişi, ya da senin bir şey çatışma hakkında düşüncelerini seviyor eğer, bu, ortak bir jest preening olabilir.
      Kendi parmakları ile birisi fırçalar saçlarını geriye Eğer kişi, ya da senin bir şey çatışma hakkında düşüncelerini seviyor eğer, bu, ortak bir jest preening olabilir.Onlar bu ses olmayabilir. Bu süre içinde kaşlarını kaldırdı görürseniz, onlar size katılmıyorum oldukça emin olabilirsiniz.
    • Kişi gözlük takıyor ve sürekli hafif kaşlarını çatarak, yine onların burun üzerine onları bastırıyor, o da onlar ne diyorsun katılmıyorum gösterebilir.
       Kişi gözlük takıyor ve sürekli hafif kaşlarını çatarak, yine onların burun üzerine onları bastırıyor, o da onlar ne diyorsun katılmıyorum gösterebilir.
      Kişi gözlük takıyor ve sürekli hafif kaşlarını çatarak, yine onların burun üzerine onları bastırıyor, o da onlar ne diyorsun katılmıyorum gösterebilir.Tesadüfen onları ayarlayarak değil, bir niyet ile kendi gözlük itmek emin olmak için bak. Iki parmak, ya da gözlük tarafı kıpır kıpır ekstra bir hareket ile jant üzerinde itmek için bak.Kaşlarını veya yükseltilmiş kaş size tüyo gerekir. (Not: Bir kaşlarını da göz yorgunluğunu işaret edebilir.)
    • Düşürdüler kaş ve gözlerini kıstı gözlerini veya devam söylenenleri anlama çabası göstermektedir.
       Düşürdüler kaş ve gözlerini kıstı gözlerini veya devam söylenenleri anlama çabası göstermektedir.
      Düşürdüler kaş ve gözlerini kıstı gözlerini veya devam söylenenleri anlama çabası göstermektedir. Genellikle şüpheci bulunuyor. Bu çok uzak bir şey gözlemlemeye çalışırken değil küstah edilir. (Not:. A şaşılık görme sorunları başka bir olası işaretidir)
    • Onlar boşluğa bakarak iseniz o zaman büyük olasılıkla geçmiş hakkında derin düşünmeye ya da onlar seni düşünüyorum olabilir.
       Onlar boşluğa bakarak iseniz o zaman büyük olasılıkla geçmiş hakkında derin düşünmeye ya da onlar seni düşünüyorum olabilir.
      Onlar boşluğa bakarak iseniz o zaman büyük olasılıkla geçmişle ilgili derin düşünmek ya da sizi düşünüyor olabilir
  3. 3
    Ayakları İzle:.
     Kendi ayakları İzle: 
    .
    Kendi ayakları İzle: 

    • Hızlı dokunarak, ağırlık kayması gülerek veya ayak hareketi en sık kişi, sabırsız, heyecanlı, gergin, korkmuş veya gözdağı olduğu anlamına gelecektir.
       Hızlı dokunarak, ağırlık kayması gülerek veya ayak hareketi en sık kişi, sabırsız, heyecanlı, gergin, korkmuş veya gözdağı olduğu anlamına gelecektir.
      Hızlı dokunarak, ağırlık kayması gülerek veya ayak hareketi en sık kişi, sabırsız, heyecanlı, gergin, korkmuş veya gözdağı olduğu anlamına gelecektir.
      • DEHB olan bazı insanlar sürekli kendi ayakları titreyecektir olsa unutmayın.
         DEHB olan bazı insanlar sürekli kendi ayakları titreyecektir olsa unutmayın.
        DEHB olan bazı insanlar sürekli kendi ayakları titreyecektir olsa unutmayın. Bu bir şey ifade etmiyor, o eksantrik iken, durdurulamaz, tamamen bilinçaltı var ve. Bazı insanlar da alışkanlık bunu yapıyorlar.
    • Kişi oturuyor ise, ayak bilekleri de geçti ayakları onlar rahat genellikle demektir.
       Kişi oturuyor ise, ayak bilekleri de geçti ayakları onlar rahat genellikle demektir.
      Kişi oturuyor ise, ayak bilekleri de geçti ayakları onlar rahat genellikle demektir.
    • Ayakta iken, bir kişi her zaman kendi ayakları birbirine çok yakın tutmak gibi görünüyor, muhtemelen onlar bir şekilde "doğru" olmaya çalışıyoruz demektir.
       Ayakta iken, bir kişi her zaman kendi ayakları birbirine çok yakın tutmak gibi görünüyor, muhtemelen onlar bir şekilde "doğru" olmaya çalışıyoruz demektir.
      Ayakta iken, bir kişi her zaman kendi ayakları birbirine çok yakın tutmak gibi görünüyor, muhtemelen onlar bir şekilde "doğru" olmaya çalışıyoruz demektir. Bazen birlikte ayakları daha itaatkâr veya pasif hissediyorsun demektir.
    • Onlar bilerek sizinkine ayakları dokunursanız, onlar flört!.
       Onlar bilerek sizinkine ayakları dokunursanız, onlar flört!.
      Onlar bilerek senin için kendi ayakları dokunun varsa, bunlar uygulanır flört !
    • Bazı insanlar bazen kendi ilgi gitmek veya istediğiniz yönüne ayakları işaret edebilir.
       Bazı insanlar bazen kendi ilgi gitmek veya istediğiniz yönüne ayakları işaret edebilir.
      Bazı insanlar bazen kendi ilgi gitmek veya istediğiniz yönüne ayakları işaret edebilir. Eğer işaret ediyor Yani eğer, o / o ilginizi çekebilir.

    Verriegelungszylinder

     CyTec Kernzugverriegelungszylinder für den Werkzeug- und Formenbau
    www.cypull.de

    Bajog electronic GmbH

     EMV-Spezialist, Netzfilter, LISN Spezialist für Kabinenfilter
    www.bajog.de

    Karl Heinz Jauch GmbH

     Präzise Stanzwerkzeuge für Papier, Kunststoff und Metallverbundfolien
    www.jauch-tools.de

Düzenlemeİpuçları

  • Bir güvenen kişi noktaya kolay: onlar uzamış göz güçlü bir duruş temas ve sahip yapacaktır.Onlar da oturmak ya da çok doğru durabilir. Uzun göz teması da severler 'veya aileleri gözünde bulunabilir.
  • Bir kişi hızlı bir oranda görüşmeler ve mırıldanır veya onlar süre oyalamaya çalışıyor veya tam gerçeği (muğlak olmak) söylemediğin, sinir ya da yalan olabilir olabilir söylediklerinize net değilse. Bazı insanlar aslında mırıltı mutlaka farkında olun.
  • Yüzü İzle - bir şey olduğunu, heyecanlandıran tahriş, ya da onları eğlendiriyor olduğunda genellikle hızlı bir istemsiz ve bazen bilinçaltı seğirme yayacak.
  • Bağlamda Gözlem anlayış vücut dili anahtarıdır.
  • Her kişinin temel davranışlar olarak kendilerine özgü vücut dili olduğunu unutmayın.
  • Başkaları gözlemlediğinizde, bu konuda tedbirli olabilir.
  • Yerine beden dilini kendisinden daha beden dili değişikliklere özellikle dikkat edin.
  • Bir kişi gökyüzüne bakarsa, veya yanlara genellikle düşünüyor.
  • Bazı insanlar kendi yüz ve / dokunmayın ya da flört zaman saçlarını ile oynamak.
  • Bir kişi artık bu yanıp için gereken süreyi daha onun / gözlerini kapattığında, bu genellikle onların bağlantılarının kuru olduğuna anlamına gelebilir ancak o / o stres, alarm veya umutsuzluk (duygu demektir, bu bazen sürtünme eşlik edecek göz).
  • Bir kişinin dudakları onun sizi sevme bir işareti yalıyor zaman.
  • Beden dili ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak için, arka arkaya üç hafta boyunca ses kapalı, her gece, TV izliyorum. Bu beden dili fark yardımcı olacaktır.
  • Göz teması eksikliği de Asperger Sendromu bir belirtisidir. Biri gözüne bakarak insanlardan kaçınmak ise, potansiyel olarak bu otistik durum olabilir ve doğruyu söylüyor olduğunu akılda tutmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder