8 Eylül 2012 Cumartesi

Kadın Beden Dili


Flört için Kadın Beden Dili Nasıl Okunur

Düzenleyen Rembrant ve 54 diğerleri
Makale
Düzenletartışın
Hatta eskilerin Onun ilgi olup olmadığını ortaya çıkarmak için bir kadının hareketlerini dikkat etmek zorunda olduğunu iddia etti. Onlar ilgi olduğunu en fazla 10 veya 15 işaretleri görüntülemek erkek, aksine, kadınlar ile flört için kullanılan 50 jestleri vardır. [1] Bu makalede, en önemli olanları öğretir.

DüzenleAdımlar

İlk İzlenimler

  1. 1
    Bakışları dikkat edin. Ilgilendiği bir kadın sadece check out olmaz, ama onun bunu yaparken yakalamak izin vereceğim! Oda genelinde Tekrarlanan doğrudan göz teması o bunu bir gülümseme eşliğinde özellikle eğer, selam gelmek istiyor bir işaretidir. 

    Speed Reading Review

     Independent Research Confirms Top Speed Reading Software!
    www.TopTenReviews.com
  2. 2
    Yüzünü izle. Kadın yüzleri onlar ilgi olduğunuzda daha hareketli olma eğilimindedir. Sana söylemek zorunda şeylere nasıl tepki vereceğini görmek için kaşları, dudakları ve gözleri dikkat ediniz. Gözlerin için soyulmuş tutmak İşte bir kaç şey:
    • Kaşlarını kaldırdı. Bu durumlarda bir dizi kullanılır, ancak çoğu zaman, bu iyi bir şey olabilir. Yükseltilmiş bir gülümseme ve bir nod, ile eşleştirilmiş zaman kaş sana şeyle aynı fikirde anlamına söyleyerek-hatta bunu söyleyerek sensin, çünkü bu sadece eğer. Kadınlar da onlar ne görmek istediğini göstermek için göz teması yaptıktan sonra kendi kaşları yükseltmek olacaktır.
    • Kıpır kıpır dudakları. Dudaklarında o çiğniyor diye düşünüyordu ya dinliyorsa, o dudakları dikkat çekmek ve böylece muhtemelen ilgileniyor. Onun dudaklarını yalayarak olması için Benzer şekilde, bak. Sadece bu değil dudaklarını dikkat çekmek için bir bilinçaltı yoldur, ama onlar heyecanlı konum ve / veya uyandırdı zaman kadınların ağızlarına kurutucu olsun, [2] .
    • Dilate öğrenciler. Onlar konuştuğunuz kişinin ilgilenen zaman kadın ve erkek 'öğrencilere Hem genişler. Koyu ayarları doğal olarak daha gözbebeklerinin üretecek gibi, hafif bir ortamda iseniz bu özellikle belirgin olacaktır.
    • Aşırı göz kapakları. Ona kirpik kırpmadan var ise, o kesinlikle flört ediyor. Bu hareket çok klişe olsa da, klişe bir yerden geliyor. Bir kadın sana intersted ise, o biraz daha hızlı o normalde daha yanıp edeceğiz.
    • Flared burun delikleri. kadınların ilgilenen veya uyandırdı, onların burun delikleri parlama. Bu heyecan istemsiz bir tepki, yani, gözbebeklerinin gibi, onu burun delikleri alevlendi eğer o gerçekten ilgilenen oldukça emin olabilirsiniz.
  3. 3
    Sana ilişkisi olduğu dikkate alınız. İlgilenen kadınların yakın eğiliyor. Bir masada oturan ediyorsanız, sana yakın olsun ellerini biri veya her ikisi üzerinde başını dinlenmek olabilir.
    • Çapraz kollar sakının. O geçti kollarını ile onu sandalyeye geri oturuyor, o sıkılmış veya ilgisiz var şansı vardır. Onu ve onun hayatı hakkında konuşma kıvılcım tarafından ilgisini kazanmak deneyin. Hiçbir şey çalışıyorsa, başka bir kız bulmak gerekebilir.
  4. 4
    Saçını dokunur şekilde dikkat edin. Böyle sersemce parmağının etrafında bir iplikçik twirling veya yavaşça ile parmaklarını çalıştıran gibi uysal hareketler, o çok ilgileniyor dair işaretler vardır. Hızlı, sarsak hareketler dolaşıp gözler ile eşleştirilmiş, özellikle o utanmış ya da sabırsız olduğunu göstermektedir. 

    • Hızlı, sarsak hareketler durumun ümitsiz olduğunu anlamına gelmez. Eğer biraz geri çekil, süper güçlü üzerine geliyorlar. Oturumda hakim veya onu çok övgü değil emin olun. Eğer emin değilseniz, check out Flört Nasıl etrafında konuşma dönüm üzerine bazı ipuçları için.
  5. 5
    Parmaklarını dikkatli olun. Ilgilenen kadınlar takı ile kendi vücut, kemençe okşamak erojen bölgeler için parmaklarını kullanabilir, ya da cam ile oynayacak.
    • Erojen bölgeler sevecen. Bir kadın sık sık dudaklarını, boyun veya köprücük okşayan zaman sana seni istediği bir sinyal gönderiyor. Bu genellikle o seksi olduğunu hatırlatan, bu alanlara da dikkat çeken bir bilinçaltı yoludur.
    • Takı uğraştın. Bir kadın ilgilenen birisi etrafında olduğunda, kalbi daha hızlı atıyor.Bu onu sinir heyecan hissettiriyor. Gerginlik için çıkış bir tür olarak, o küpe ile oynamak, onun yüzük büküm olacak, ya da onu kolye römorkör. O da ekstra enerji kurtulmak için ona ayak ya da bacak sıçrama olabilir.
    • Nesneler ile oynamak. Bir kadın bir şarap cam kök okşar veya ona su bardağı kenarı boyunca parmaklarını çalıştığında, senin dikkatini çekmeye çalışıyor. Hareketleri yavaş ve kontrollü iseniz, o büyük olasılıkla ilgileniyor. Ancak, o cam dokunarak ve dudaklarını pursing var, muhtemelen orada çıkmak için sabırsızlanıyorum. [3]
  6. 6
    Bacaklarına bak. Çoğu zaman, bir ilgi kadının bacaklarını geçecek. Onun üst bacak size doğru işaret ise, bu özellikle iyi bir işarettir. O inme onu alt uyluk ya da o başka bacakları dikkat çekmek için bunu yapar ya da önce onun pantolonunu düzeltmek de olabilir. 

Arkadaş

  1. 1
    Fiziksel temas unutmayın. Herkes yaklaşık 18 santim kişisel bir "balon" vardır. O senin kişisel alan içine alır, hatta mazeret sana dokunmak bulursa, o ilgilenmiyor bahse girebilirsiniz. O, biri yürüyüş geçmişte izin kişisel uzaya kendini-stepping üzgün olduğunuzda bir taziye olarak koluna dokunuyorum, ya da o size komik bulduğu vurgulamak için diz üzerine elini koyarak için yapabilecekleri "testler" için hazır olun Fiziksel engellerin tüm hızlı dökümleri size nasıl tepki görmek için vardır.
    • Ona ilgi duyuyorsanız, kendi bir kaç küçük "testler" yaparak yanıt. O sizin ilgi bileceksiniz, ve daha uzun, daha uzun süreli dokunaklı için kapılarını açacak.
  2. 2
    Göz teması farkında olun. Bir kadın o senin gözlerinin içine bakarak odada en ilginç kişi olduğunu düşünüyor bildireceğiz. Sadece birbirinizle tanışmanız için alıyorsanız, o sadece bir kaç saniye daha uzun normalden daha koyacağım. Eğer iyi birbirlerini tanımak, ancak o uzun süre için gözlerinin içine derin bakmak için yeterince rahat hissedebilirsiniz.
    • İki alır. Eğer bakışları vardiya eğer o sizinle uzun süreli göz teması yapamazsınız.Onu gelişmeler tarafından rahatsız iseniz, hızlıca uzağa bakmak çekinmeyin. Onu ilgileniyorsanız eğer uzağa bakmak kendiniz (ya da onu!) Izin vermeden önce Ancak, birkaç saniye için göz teması son olsun.
  3. 3
    Gage onu giggle faktördür. Gülümsediğinde ya da nispeten diğer insanlara etrafında gülüyor ne sıklıkla dikkate alınız. Çoğu zaman, size ilgi bir kadın zor senin huzurunda gülerek durdurmak için bulacaksınız. Bu o göz teması, gülümseme, ve hatta en acınacak şakalarına kıkırdama ya da gülmek sürü yapacağız, ya da seninle aynı odada var sadece zaman olabilir sırasında, sizinle bir görüşme sırasında olabilir. O aynı odada farklı bir konuşma yapan ne zaman aşırı yüksek sesle, gürültücü davranış için de bak, bu o onu fark istiyor kesin bir işaret. 

  4. 4
    "Sevimli" jestleri dikkatli olun. Kadın kollarının içine onu çekmek için arzu teşvik yapacak birkaç jestleri vardır. Bunlardan en önemlisi omuz silkmek olduğunu. Aç, kalkık avuç da o ilgileniyor önemli işaretleridir.
  5. 5
    Kalp atışını kontrol edin. Eğer kucaklaşmak için birbirleri ile rahat iseniz, göğsüne başını koydu. Onun kalp yarışıyor ise, o gerçekten ilgileniyor. Eğer yakın onun kalbini almak için yeterince rahat değilseniz, bileğine darbe check out. Hafifçe elini tut ve onu bileğine bir parmak dinlenme. Bu master zor, ama bir yarış kalp aşağı pin eğer, o çok içine bu oldukça iyi bir işaret var.
    • Sen onu nefes desenleri gözlemleyerek pergeli kalp atışları da yapabilirsiniz. Bu nabzı hissetmek yerine, daha çok gibi zor, eğer değildir, fakat uzun süreli dokunmatik gerektirmez. Bir film sırasında yanyana otururken, hafifçe ona karşı tazelemek. O çok hızlı nefes alıyor ise, o ilgi olduğunu muhtemeldir. Ona nefes tutuyor ise, o zor nefes gerçeğini gizlemeye çalışıyor olabilir.
  6. 6
    Yansıtılmış hareketleri bakın. Genellikle, ilgilenen bir kadın bilinçaltında hareketleriniz aynası olacaktır. Bu, iki aynı dalga boyunda ve böylece ilişki içinde yakınlık artış olduğunu göstermektedir. Dans samimi veya kabul edilir yüzden seksi Eğer birbirlerinin hareketlerini yansıtmak için zorlar! [4] 

    See Clearly for Only $29

     Guaranteed Results are Easy to See. Why pay over $300 to See Clearly?
    www.Program-for-Better-Vision.com

    Braille Embossers

     World leading Braille printers. Quality at a comparably lower price
    www.indexbraille.com

    Power Mask - Manufacturer

     Powered Air Purifying Respirator Safety Mask, Industrial Respirator
    www.safeair.com.tw

Düzenlemeİpuçları

  • Ayrıca saat hüner deneyebilirsiniz. Size göz ucuyla onu izliyorlardı sürece, onu geri, sonra saatine aniden bak. Herhangi bir nesne için bu çalışır. Eğer aradığınız nerede o bakıyordu, o muhtemelen izliyordum. Ama dikkat, sana tehlikeli ya da ilginç bir şey gördüm ve ne olduğunu öğrenmek istediğini düşündüm olabilir.

Endotine Facial Lifts

 Lift Your Spirits™ with a more youthful, revitalized appearance.
EndotineBeauty.com

Learn Guitar Free

 Get Free Online Video Lessons. Learn To Play Your Favorite Songs.
Gibson.com

Free 2012 Astrology Chart

 Check out your year with a 100% Free Personal Chart Reading now!
AboutAstro.com

DüzenleUyarılar

  • Tüm kadınlar aynı vücut dili var!
  • Görünüşte cinsel jestleri kız seni istiyor demek olduğunu varsayarak kaçının. Eğer gelişmeler yapmak ve o arıyor değilse, mutlaka büyük olasılıkla iyi bitmeyecek.
  • O kısmen açıkta olsa bile, kadının bölünme bakmayın. Bazı erkekler bunu çok kötü bir alışkanlığı var, ama o gözlerini (özellikle ilk buluşmada) dolaşıp fark ederse neredeyse tarihinizi rahatsız olacak garanti edemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder