7 Eylül 2012 Cuma

erkek

Göbek
Normal boy göbek şans göstermektedir. Uzun ve ince bir oryantal yönetiminde iyi bir pozisyon işaretidir. Göbek Kırmızı renkli damarlar gevşek ahlaki göstermek. Hayır damarlar veya mavi renkli damarlar kişi şanslı ve zengin olacağına işaret etmektedir.
Normal - Lucky
Kırmızı damarlar - Gevşek Ahlak
Göbek
Büyük - Varlıklı
Küçük - Kötü
Göbek büyük ve yuvarlak olduğunda, adam cömert ve zengin olduğunu. Derin ve etli olursa, o hayatta iyi rütbe ve konum kazanır. Küçük ve düzensiz ise, o ahlak ve fakir olduğunu ..
Bel
Bel sandviç türü olduğunda, insanın sefil bir hayat sürer. O uzun, geniş ve etli bel varsa, o şanslı, zengin olacak ve pek çok çocuk olacak.
Uzun - Zengin
Sandviç - Kötü
Geri
13 Bones - Lucky
14 Bones - Şanssız
9,10,12 veya 14 numaralandıracaktır olabilir arka kemikleri vardır, onlar kişi sırasıyla popüler, zengin, mânen eğimli ya da şanssız olacağını göstermektedir. O 13 kemik vardır durumda, o zengin ve şanslı olacak.
Uyluk
Geniş ve etli uyluk iyi şans göstergesidir ve ters kötü şans göstermektedir. Kalın saç varsa, o kadın ile popüler. Tüysüz uyluk kötü şans göstermektedir.
Geniş - Lucky
Tüysüz - Şanssız
Buzağı Kaslar
Etli - Zengin
İnce - Şanssız
Buzağı kasları, iyi şekilli ve etli sivrilen, bunlar bir insanın iyi bir yaşam keyfine varacaksınız kim zengin şanslı ve popüler olduğunu gösteriyor.
Ayaklar
Biri uzun ve etli ayakları varsa, bir zengin ve güç sahiptir. Ayak ortalama boyutu ise, bir ortalama bir hayat sürüyordu.
Uzun - Varlıklı
Ortalama - Ortalama Yaşam
Vücut üzerinde Saç
Kalın Saç - Kötü
Yetersiz - Lucky
Gövde üzerinde kalın saç ise, bu, bir mutsuz yaşam temsil eder, saç yetersiz ise, insan şanslı olacaktır. Saç ince ise, insanın hayatında meydana gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder