7 Eylül 2012 Cuma

bayan

 

          Boyun:
 değil, gibi bir yumuşak, kabuklu çok uzun bir kadının güzellik katıyor. Bu denir 'surahidaar' boyun. Uzun boyunlu kız şanslı değildir.Boyun gibi bir etli ve yastık dulluk bir işareti olduğunu ve çok kısa boyunlu çocuksuzluk gösterir. Bir gibi geyik boyun o her sevdiği olduğunu gösterir. Boyun çok şişman ise ve geniş , böyle bir kadın doğası kötü olacak ve o yaramaz eylemleri kendini içerecektir. Üç kırışıklıklarınboyun zenginlik ve iyi şans göstermektedir.
Omuzlar: Çok uzun değil, kısa ve etli omuzlarını şanslı olarak kabul edilmektedir. Omuzlar, çarpık şişman ve kıllı, onlar şanssız bir göstergesidir.
Kollar: Düz, tüysüz , yumuşak , iyi şekilli ve etli kolları genelde şanslı bayan aittir. Kolları, kıllı sert, sert ve küçük iseniz, kadının talihsiz bir durumdur. Eğer damarlar açıkça görebilir silah, o sefil bir hayat yol açabilir. Kalın, kaba, gür saçları kollarında dulluk göstermektedir.
Eller: Olağanüstü uzun elleri kötü şans Hsqp dulluk yol açabilir. Güzel, yumuşak ve narin eller zenginlik ve iyi şans işaretidir vardır. Kaba, eşitsiz, kuru eller mücadele talihsizlik ve hayat belirtisi vardır. Varsa, terlemeyandan, bu talihsizlik yol açar.
Parmak ve başparmak: Uzun, ince, yumuşak ve konik parmak iyi şans işaretidir. Olan başparmak ile ipuçları orta ve yağ zayıf ve ince Kadınlarknots , tek başına zenginlik uğruna evlenecek. Küçük, geniş, parmak spatula arkasında saçlı, kötü şans göstermektedir. Başparmak arkaya doğru çok esnek ve virajlı olduğunu ve parmakları düz ve sivri olduğunda, kadının elbise hakkında çok özel ve kendine ortalanır. İnce ve sivriparmak bir kadın çok tutkulu ve sosyal olun. Birlikte mücadele bir yaşam belirtisi olduğunda arasındaki boşluk Kısa, kavisli parmaklar. Kısa ve yağlı parmak ve başparmak inatçı bir doğa göstermektedir. Zamanbaşparmak küçük ve parmak konik, kadın akıllı ve kocasına sadıktır.Geniş başparmak ve kare parmaklar kadin yaramaz ve kavgacı vardır.Parmaklar, çarpık küçük, kaba, düzensiz, düz ya da kötü renk olduğunda, böyle bir kadın şanssız olduğunu.
Göbek: çok geniş ve yüksek, orantılı ve simetrik değil, yumuşak, pürüzsüz, tüysüz, çok büyük değil, göbek iyi şanslar gösterir. Uzun ya da yüksek, şişkin veya kadin göbek çıkıntı şanssız ve lanetli olarak kabul edilir. Çok uzun bir göbek şanssızlık gösterir. Kısa, yumuşak karnı görünür damarlarkadın tatlı ve tutkulu bir işaretidir. Göbek bira ve mavi damarların görünür olduğu gibi ise, kadının iyi bir yönetici olur. Göbek olduğunda bir davul ya da sürahi gibi , hayat bu kadın için mutsuz olacaktır.
Göbek: göbek ise derin , kadın popüler ve kocası tarafından sevilir.Geniş, etli ve çok derin göbek böyle bir kadın oldukça şanslı olduğunu gösterir. Göbek ile bir kadın sağ tarafta kaldırdı , rahat bir yaşam gibi bir kraliçe olur.
Bel: Bir bayan bel yağ olduğunda, onu gevşek karakterini gösterir o iyi elbiseleri seviyor. Dar bir bel, iyi, çok küçük, ne çok büyük veya etli değil kurdu. Ama pürüzsüz ve tüysüz olmalı, iyi şans işaretidir. Bel bükülmüş ise , büyük sarkık , kıllı, kaba ve çarpık, daha sonra bayan, kötülerin kurnaz ve talihsiz olacaktır. bel Saç gevşek bir karakter ile talihsiz bir kadın olduğunu gösterir.
Uyluk: düz, yuvarlak bir kadın, sivrilen, tüysüz, etli uyluk, şanslı cesur ve yürekli tür. Geniş ve kıllı uyluk yoksulluk ve mücadele gösteriyor. Uyluk iseniz sıska, ince , böyle bir kadın şanssız olduğunu. Uyluk ve vücut gövdenin birleşme geniş olması durumunda, bu tür bir kadın eğilim gezici.
Vücut kılları: Hatta kıvırcık ve saç iyi şans işareti, ayakta ve sert saçları olan o bir köle olma eğiliminde olacağını gösterir. , Yetersiz ince ve kırık saç dulluk belirtisi vardır.
Geri: Bir kadının arkasında olduğunda etli ve uzun omurga görünür olmadığını, böyle, böyle bir kadın şanslı ve zengin olacak. Geri bükülmüş ve ise damarlar dolu , kötü şans bir işaretidir. Arka saç dulluk göstermektedir.
Dizler: Etli ve yuvarlak dizleri servet işareti, yani etli değil diz, oysa kadının tutkusu vardır. Diz uzun ve güçlü olduğunda, bu yoksulluğun bir göstergesidir.
Buzağı kasları: buzağılar sivrilen ise, yuvarlak etli ve hirless, böyle bir kadın, dini, dindar ve iyi işler yapacağını gösterir. Buzağı saç varsa, kötü şans bir işareti olduğunu ve o bir hizmetçi olarak yaşam yol açabilir.Buzağılar sarkık ve orantısız olduğunda, bu şanssız bir işaretidir.
Bilekler: kadının ayak bilekleri etli ve yuvarlak, onlar şanslı bir yaşam söz veriyorum. Ayak bilekleri Eğer bir ses üretmek birbirlerine karşı ovuşturdu almak gibi yürürken, o dulluk gösterir. Geniş ve orantısız bilekleri şanssızlık gösterir.
Topuklar: sağ ayak topuk yüksek ve yağlı olduğunda, kadının şanslı olduğunu ve irade çocuk ve iyi bir eğilim. Geniş topuklu dulluk gösterir. , Şişman etli ve parlak topuk ile bir kadın, gururlu sadakatsiz ve ahlaksız ile.
Ayaklar: Yürürken tam ayak yere düşer ve tüm ayak yere temas olursa, o şanslı bir işaretidir. Durumda, üçüncü ve dördüncü ayak yere temas etmez, dulluk gösterir. Iyi ayak orta boy, kırmızı renk de oluşmuş olan kadınla, gururlu cesur ve başarılı yapmak eğilimindedir.
Toes: Yumuşak, yuvarlak, oldukça büyüdü ve yakından birlikte set ayak iyi bir servet iyi bir göstergesidir. Bir kadın çarpık veya kırık ayak , aldatıcı nitelik taşımaktadır. Kısa parmakları kısa ömrü tahmin. Ayak ve ayak parmakları düz ise, kadının şanssız olacak. Ne zaman ilk ayakbaşparmağı daha uzun, o iradeli kendini ve otoriter doğası. Ikinci ayak başparmağı daha uzunsa, kadın şanssız olduğunu ve kaynağı başkaları için endişe. Ikinci ayak ilk uzunsa, kadın zengin ve şanslı. Üçüncü ayak uzunsa, o gevşek bir nitelik taşır. Eğer üçüncü ve ikinci parmaklarküçük, kadın hiç evlenmek olmayabilir. Eğer ayak başparmağı bir kadının kırmızı, kocası tarafından saygı tutulamaz. Tüm parmakları yuvarlak iseniz, o zengin bir adam bir karısı olacak ve süreklilik ile onu seveceksiniz.
Toe çivi: çivi olduğunda kırmızı, o yaşamın tüm konforları ile mübarek olacak ve çocuk sahibi olacak. Siyah, o gevşek bir karakter olacaktır. Eğersarı , o fakir olacak; pembe, o kurnaz ve kötü olacaktır. Beyaz renkli olması durumunda, o mutsuz yaşam yol açabilir.
Ayakları altında Hatları: çizgi ayak taban başlar ve ilk ayak çalışıyorsa, böyle bir bayan erken evlenir ve kocasının sevgilisi olduğunu. Ayakları üzerinde Saç çizgiler tutkulu bir doğa ve çapkın bir eğilim göstermektedir.Eğer balık gibi belirtiler , bayrak, kabuklu, nilüfer ayakları üzerinde bulunan, kadın zengin ve şanslı olacak. O evlenir adama bir nimet olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder