7 Eylül 2012 Cuma

Vücudunuz size ne anlatıyor


Vücudunuz size ne anlatıyor?

A.  Mishio Kushi TEORİSİ (Yüz Okuma)

Mishio Kushi Teorisi belirli bir organ ya da bezin bir zayıflık ya da toksisiteye neden olabilir iddia aknevücudun belirli bölgelerinde.
Tüm doğal uygulayıcılar topikal tedaviler daha sık ya da kısa vadeli çözümler ya da akne sorunu katkı olduğunu biliyorum.
Sivilce ile çalışırken, bazı insanlar, sonuç almak açıklayabilir chickweed diğerleri BP-X ile benzer sonuçlar almak veya onlar hormon dengesini ederken.
Bu teoriye geçerliliği ekleme kadın bir sürü sadece adet öncesi çeneleri sivilce ile patlak, gerçektir; onların kadın üreme organlarının bir disfonksiyona işaret hangi.
Akne genellikle ergenlik normal bir parçası olarak düşünülmektedir. Bu doğru değil, akne sadece bir ergenin vücut içinde hızlı bir büyüme ve değişim ile vurgulamak bir semptomdur.
Diğer ortadan sistemleri halsiz olduğunda Toksinler genellikle deri yoluyla temizlemek; kandaki yağ bezleri ve kirleri teşvik üzerinde hormonal dengesizlikler sık ​​cildinizi olumsuz etkileyecektir. Tüm bu gözenekleri tıkayabilir. Akne o tıkalı gözenekler için vücudun bir reaksiyondur.
Biri akne vardır bir nedeni kesin olarak belirlemek için çalışırken Mishio Kushi teori değil, bir bilim olsa, yararlı olabilir. Böylece, yerine semptomun nedeni tedavi için bir olanak.
  1. Alin- Bağırsak - toksik - Akdiken Sagrada ve Psyllium.
  2. Üstü kaşları - Karaciğer - toksik - Karaciğer temiz (resmen LIV-A), floş, Çince Kan Build (BP-C) veya Enviro-Detoks.
  3. Arasında gözler - Dalak - Uva ayı üzümü, IX.
  4. Burun Köprüsü - üreme Erkek - Saparna veya Saw Palmetto.
  5. Yanaklar - Akciğerler  - toksik - ALJ veya LH
  6. Burnunun ucu veya kulak - Kalp - Gingko ve Hawthorn ve Vitamin E
  7. Burun deliklerinin dibinde kırışıklıklar - Beyin - Gotu Kola veya L-Glutamin.
  8. Üst dudak - Mide - Gıda Enzimleri, Proactzyme ve kaygan karaağaç.
  9. Alt dudak - Bağırsak - # 1 bakınız
  10. Ağız Corners - Fallop tüpleri - Vitamin A, D ve E
  11. Çene - Uterus / Yumurtalıklar - Kadın Konfor (resmen FC w / Dong Quai veya FCS II}
  12. Çene hattı - Kadın üreme - NF-X
  13. Göğüs- Akciğerler - # 5 gör
  14. Geri - Bağırsak - # 1 bakınız

B. bir kırışıklık neler var?

Biz vücudumuzun artık bize ne anlatıyorsun dinlemek için görünmüyor. Ben bir belirti ile bir doktora gitmek insanlardan birçok kez duydum, doktor yanlış bir şey olduğunu söyle için test bir sürü geçmesi.Orada olduğunu düşünüyorsanız lütfen onları dinlemek istemiyorum. Daha doğrusu yanlış değil onlar yanlış ne olduğunu bulamıyorum bir şey olmadığını değil.
Vücudunuzu dinleyin. Bu size bir şey anlatmaya çalışıyor. Ben birkaç yıl önce o yorgun hissettim ve ekstremitelerde uyuşma vardı şikayet doktorlar gitti yakın bir arkadaşım vardı. Atlanta Georgia hastane lider bir tanı klinikte değer testin birkaç bin dolarlık sonra orada onu fiziksel olarak yanlış bir şey oldu ve bir psikiyatrist götürmeye kocası söylendi söylendi. Mary Jane iki yıl Multipl Skleroz test sonra öldü.
Yıllar önce bir doktora gitmek istiyorum, o gözlerde, dil bakarak sizi kontrol ederim, ve genellikle sondalama ve vücut sağlığınız hakkında söylediklerini görmek için arıyorum. Şimdi size bu testi almış diğerlerine göre nasıl baktığınıza size kan testi ve taramalar için bir kağıt parçası vermek. DİKKAT! Ortalama Sağlıklı veya Normal anlamına gelmez!
Ortalama bir Amerikalı sağlık tepeden aşağı gidiyor. Doktorlar grafik sağlık düşüşün yansıtan Kullandığınız grafikler. Örneğin, eğer norm sayısı değişti çünkü 1920 yılında, bir hipo (underactive) tiroid, bugün normal kabul edilebilir olurdu aynı numaraları tanısı kondu birisi.
Vücudunuzun sağlığı çok daha dışa ve içe yansımaları vardır. Aşağıdaki Vücudunuzda sizin dikkatinizi çekmek için ne bir örnek vermek sadece. Bu makalede, bir çelişki olduğunda sizi teşvik yardımcı olmak içindir (doktor yanlış bir şey yoktur. Diyorsa doktorunuz bir şey buldum ve bunun için herhangi bir fiziksel iz varsa, doktoru dinle.)

Aşağıda vücut ne söylediğini gösteren bir resim.
  1. Yağlı T-bölgesi - süt ürünleri dahil olmak üzere diyet yağlar neden. Cilt: vücut yağ ile overtaxed ise vücudun en büyük organı ortadan kaldırarak yoluyla yağ ortadan kaldırmak için deneyelim. Ayrıca, kolesterol olasılığı arterlerde kurmak gösterebilir. Olası değişiklikler şunlardır: Kes süt ürünleri zeytinyağı gibi pişirmek olmayan doymuş yağlar kullanın. Herbally içine bakmak isteyebilirsinizchickweed .
  2. Genişlemiş Gözenekler - beyaz şeker ürünlerinin uzun süreli tüketim. Cildin aşırı yüklüyor, şans vardır pankreas da aşırı olabilir. Olası beyaz rafine şeker üzerinden değişiklikleri kesilmiş. Herbally Eğer eksikliğinin belirtisidir özlem şeker olan krom almak isteyebilirsiniz.
  3. Solgun tenli (soluk ve külden) - Mineral ve besin eksikliği, özellikle demir ve klorofil. Mineral eksikliği belirtileri de "sadece iyi hissetmiyorum, midem bulanıyordu değil" olarak nitelendirdi. Her yerde 21-78 mineral ihtiyaç vardır.Olası değişiklikler - Daha doğal ve organik olarak yiyin. Herbally: Kolloidal mineraller, mineral bakım, Mineral Chi.
  4. Kulak memesi Derin kırışıklıklar - kalp problemleri belirtileri. Olası değişiklikler - kolesterol kontrol ve kalbi besleyen. Herbally: Gingko ve Alıç, Mega-chel , E vitamini ve mineraller.
  5. Kargalar ayaklar - tannik asit Kahve, Çay ve Soda aşırı alımı) Tannik asit (ürik asit artar) ayrıca artrit ve gut katkıda doğal sodyum eklemleri çalmaktadır. Ayrıca mide mukozasını tahrip eder. Olası değişiklikler - kahve, çay ve Herbally soda (Ben bunları içme devam ederseniz artrit kurtulmak asla inanıyoruz) Kes: Daha fazla kereviz ve keçi peyniraltı suyu tüketin. Ben JNT-A konsantresi ve Una de Gato beğendim.
  6. Iris altında maruz Beyaz - yeme ölü gıdalar (sadece canlı gıdalar gerçekten vücut besler söylenir.) Olası değişiklikler - mümkün olduğunca çiğ sebze ve meyve (! Tohumları dahil) yiyin. Pişirme bu gıdaların özelliklerinin çoğunu öldürür. Genel bir kural olarak, gıda uzun raf sürecek, o kadar az ise besin değeri sunmak zorundadır. Herbally: Otlar yiyecek vardır, kurutma pişirme daha dışarı daha az değer (% 30% 65 karşı) alır.
  7. Gözlerinin altında Çantalar - dinlenme eksikliği, böbrek problemleri veya böbrekler dışarı atılırlar gerek. Yine ürik asit artrit ve gut teşvik edebilir. Olası değişiklikler - "iyi" Bol bol su için. Tüm kahve, çay, soda ve yapay renkli içecekler Kes. Herbally: İdrar Maintainence (resmen URY), Kombinasyon K, Çince Böbrek Activator (resmen KC) ve Hydrangea.
  8. Yağ asitlerinin yanlış asimilasyon - Çatma ve gülümseme çizgileri. Olası değişiklikler - yağ azaltması. Bir ulus olarak biz tamamen çok fazla yağ yiyin.Herbally: PDA ve kuş otu. Uygun gıda birleştirerek.
  9. Şişmiş üst göz kapakları - potasyum ve ayrıca safra taşı, böbrek taşı ve yüksek kan basıncına neden olabilir sodyum Uygun oranlarda. Olası değişiklikler - Su hapları vücut dışına potasyum boşaltın.  DİKKAT: Çok fazla izole mineral potasyum takviyesi olumsuz kalbi etkileyebilir. Yetkili bir sağlık uygulayıcısı rehberliği olmadan almayın . Muz, portakal ve fırınlanmış patates (kabukları): gibi gibi besinler potasyum almak için ilk deneyin.
  10. Boyun Hatları - Bazen yağ asitlerinin uygunsuz asimilasyon gösterir, ancak genellikle tiroid sorunları demek. Olası değişiklikler - gıda yerine tuz yosun ekleyin. Herbally: Tiroid Activator (resmen KC-X), Hedef TS II, şerbetçiotu veya sadece hafif Kelp eğer TS II.
  11. Gözlerinin altında mor halkalar - dinlenme ama bu neden değilse daha sonra karaciğer bakmak eksikliği. Karaciğer toksik ve ihtiyacı kızarmış olabilir. Yoksa (hintyağı paketleri veya A vitamini) zayıf olabilir. Karanlık çevreler de genellikle karaciğer kaynaklanan alerji belirtisi olabilir. En sık alerji buğday ve vardır süt .Çoğu alerji vücudun atılmaktan yeterince toksisite kaynaklanır. Sonra Karaciğer İlk göz, barsak, ardından böbrek, solunum, ardından cilt. Olası değişiklikler - yüksek lifli diyet. Tüm gereksiz kimyasallar kaçının. Herbally: Akdiken Sagrada, karaciğer ve barsak için LIV-A (benim en sevdiğim). Böbrek Üriner Bakım ve K.Solunum için Sinüs Destek (resmen SN-X) veya ALJ. Cilt fırçalama kuru veya lif kabağı ve zencefil banyo için.
  12. Soluk dudaklar - anemi (, sindirerek sindirerek ya da demir emici değil). Demir dolu gıdalar kuru üzüm, buğday ve karahindiba krem ​​vardır. Demir her zaman C vitamini olası değişiklikler ile alınmalıdır - süt içmemeyi demir bağlar. B12 demir kullanımı için gereklidir. Herbally: IX ve C vitamini
  13. Mousy saç - tüm sağlık üzerinde Kötü. Mineraller özellikle silikon eksik. Olası değişiklikler - iyi yemekler, daha çiğ sebzeler ve taze meyveler yiyin. (Bazen yeme bozuklukları eşlik). Herbally: HSN-W ve Kolloidal mineraller.
  14. İnce Saç - Tiroid veya silis eksikliği
  15. Sedef - genellikle karaciğer tutulumu. Bir karaciğer / safra kesesi floş için yerel herbalist değildir. Beta-karoten (karaciğer zayıf değilse sadece toksik). Tarihsel olarak karaciğer için kullanılan bitkiler Çin Karaciğer Denge (resmen LIV-C), karaciğer temizlemek Formül (resmen LIV-A) ve LIV-J vardır.
  16. Akne - Genellikle toksik bağırsakları, hormon dengesizliği, çok yağlı diyet ve kan safsızlıklar. Bağırsakları için # 11 bakınız. Hormonlar dengesizlikler - Karaciğer check out, ve bu progesteron östrojen, yabani yam için karayılan otunun gibi gonadals doğru bakmak ve testosteron için palmetto veya sarsasparilla gördüm.Karaciğer BP-X veya LIV-Bir temizlik için.
  17. Mole - Karaciğer Simptom. Karaciğer üzerinde genetik zayıflığı Genellikle bir işareti. Belirtileri eşlik için karaciğer .
  18. Deri Etiket - Karaciğer zayıflığı.
  19. Tüylü Kaşları - Atalar ağır et yiyenlere vardı.
  20. Büyümüş Üst dudak - mide Zayıflık.
  21. Büyümüş Alt dudak - Bağırsak zayıflık.
Içeren diğer işaretler vardır tırnaklarını eksiklikleri gösterebilir. Eğer bir belirti varsa, vücudunuz size bir şey anlatıyor biliyoruz. Eğer söylediklerini emin değilseniz, doğal şifa ile ilgili kitap okumak veya bir bitki ya başvurun iridologist ve bunları sizin için tercüme yardım var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder