28 Ekim 2012 Pazar

yüz



Bu makalede, bir psikolojik ve psişik açıdan yüz analizi bakar.
Bireysel yüz özellikleri esas Kişilik analizi öznel çoğunlukla içindir. Biz bir kişinin davranış ve kaderini anlamaya toplam grafik bakmak gerektiğini Astroloji öğrenmek. Aynı yüz analizi için de geçerlidir. Aynı burun, gözler veya ağız ile Farklı insanlar, aynı anda doğan ikizleri, kişilik, öğrenme yeteneklerini ve yaşam hedefleri farklı olabilir gibi, tamamen farklı kişilik özelliklerine sahip olabilir.
Biz de onları karşılamak sonra Hepimiz dakika içinde insanlar yüzleri ve boyutu okuyun. Erken yaşam biz kişilik tipleri için bir anahtar olarak yüz hatları ve ifadeleri tanımayı öğrenir. Bu genellikle stereotipik desen ve farklı insanlarla geçmiş tecrübelere dayanmaktadır. Gerçeklik kişisel deneyim yinelemek desenleri hakkında, bu yüzden davranışları tespit edebilirsiniz.
Psişik seviyeye çıkarak, biz sadece geçmişte klima ve davranış kalıpları esas yüzünü görmek değil, ama biz sezmek başlamak ne yüzü vasıtasıyla belirli bir tip. Bu bazen etnik ve ırksal kökenleri dayanmaktadır. Diğerleri hemen bağlanmak Bazı insanlar, zorlu bir özel yüz özelliği bulabilirsiniz. Bu klima modellerini gider. Birçok kişi yüz özellikleri, saç, yüz ifadeleri, göz hareketleri, ve özellikle sinir yüz alışkanlıklarına göre kişilik tipleri ve bozuklukları incelemektir becerikli olmak.
Bir "yüz okuma" denilen bu görebilirdi Physignomy (doğa ve tercüman Yunan), burun, göz, çene ve elmacık kemiği şekli gibi çeşitli yüz özellikleri değerlendirerek zihin ve kişiliğini anlamak için bir çaba, kısacası kendi göre yargılamak yüzleri. Physignomy bilimsel terimi ile bağlantılıdır frenoloji.
Daha biz hayat deneyimi, daha iyi biz yüzleri okuma ve kişilik tipleri ve bozuklukları bunlarla ilgili olsun. Yüzü insan davranışları hakkında zengin bir bilgi kaynağıdır ve psişik okuyucular tarafından kullanılan birçok araç biridir. Yüz görüntüler duygu, ağrı, beyin fonksiyonu ve patoloji / sağlık göstermektedir, ve sosyal davranışı düzenleyen.
Böyle Down Sendromu gibi bazı ruhsal hastalıklar, veya öğrenme zorlukları, insanlar biz engelli ilişkilendirmek için öğrenmek özel yüz bozulmaları gösterecektir.
Gerçeklik dualite her şeyi olduğu gibi, yüzün her iki tarafında, her ifade bir şey biz kim başka bir yönü simetrik değildir. Sonra sağ taraftaki kapsayan, yüzünüzün resmini bakın, sonra sola, her tarafında farklılıklar göreceksiniz. Bir ayna fotoğraf kadar Holding ayrıca başka bir bakış açısı vermek. Değişikliği veya morph, deneyin geçmiş yaşamları keşfetmek ve yüz özelliklerini gözlemlemek için yüzünüze baktığınızda ayna scrying karanlık bir odada bir mum veya el feneri ile.
21. yüzyılda kozmetik cerrahi olarak bize böylece bizim kişilikleri Reinventing yüz kusurları değiştirmek ve geliştirmek için olanak sağlar. Bizim gerçeklik gelişmektedir her şeyi olduğu gibi, bu yüzden de biz bakmak yoludur. Geçmişin kartal şekillendirilmiş burun kişi, şimdi bir mükemmel şekilli burun böylece kişiliği kimlik ve davranış değişikliği olabilir.
Yüzler biz yaş olarak, ana özellikleri genellikle de değişiyor değiştirin. Yüz yaşlanması genetik ve kişinin yaşam bağlantılıdır. Aynı zamanda güneş harcanan süre ile etkilenir.
Aşağıdaki bilgiler geneldir ve ne beyin süreçlerinin biriyle buluşacağım zaman kısa bir bakış.
Yüz analizi kesin bir bilim değildir, ama oldukça öznel, ve genetik çevresel etkilere, bir kişinin hayatında birçok faktöre açın.Aşağıda yüz özellikleri esas Belli kişilik tipleri öneririz modellerdir. Biz çalışılmıştır yüzün her yönü, hem de negatif ve pozitif çağrışım olduğunu metafizikte öğrenirler. Yüz analizi yaparken size 'okumak' ne zaman 'yüz değeri' de alınmamalıdır!



Saç

Saç kendi başına bir açıklama yapar. Genç bir görünüm için, bir genç renk ve stil saçınızı tutmak. Stil, doku, renk ve uzunluk kişilik bozuklukları, kişilik, cinsellik yansıtmaktadır. , Siyah saçlarını renklendirmek İnsanlar genelde depresyon muzdarip, iç kendini yansıtma dış ifadesi. Astrolojik belirtileri genellikle saç ile bağ, bir ile yani birisi Leo Sun, genellikle saç kalın bir yele sahip olacaktır.
Şimdi bakalım ....



Yüz

Tüm başlar gözler - bilinç ve algı. Çoğu kişi dikkat çekiyor yüzünde eşsiz bir özellik olmadığı sürece, ilk gözlerine doğrudan bakmak çizilir. İki kişi bir araya gelince, göz teması bir bağlantı olmadığını belirlemek için, bir kaç saniye içinde, bunlara izin verir. Gözler ruhun pencereleri ve bizim iç benlik ve sorunları yansıtmaktadır.
Göz rengi sonra koyu genellikle daha olumlu gözle, önemli olan - daha hafif daha iyi. Eşsiz renkli gözlü, mavi hafif gölge, bazıları için daha yüksek frekans manevi önemi tetikleyecek gibi görünüyor.
Küçük şaşı gözleri uzak görünüyor ya sahip kişi ketum ve belki de işlevsiz kişiliği, ilişki istemiyor kişidir. Buna karşılık, göçebe ya da shifty göz huzursuz ve tutarsız alışkanlıkları verilen bir doğa habercisidir.
Doğrudan gözle temas henüz dürüst, güçlü, kontrol edilebilir bir kişiliği yansıtır.
Dengesiz ayarlamak gözleri kişi farklı bir perspektiften şeyler görmeye ve sorunlarını çözümlemede yanal düşünce süreçleri uygulama kapasitesine sahip olduğunu ifade.
İdeal dengeli bir kişiliğe sahip yüzü her göz arasında bir göz genişliğine sahip, hatta ve böylece dengeli. Yakın burun ayarlanmış Gözler, dünyanın daha sınırlı bir görünüm göstermektedir. Bu kişi genellikle evde kalan ve yetişkinliğe ulaşan bir kez ailesini terk değil, codependent ilişkileri tercih edebilirsiniz. Bu ayrıca, yaşam yolu ebeveyn bekçi kişiye gidiyor. Bu durumda, kişinin ruh hali içeren duygusal sorunları var, hayatta hile hissedebilirsiniz. Profesyonel yardım aranmalıdır.
Gözleri olan insanlar dışında geniş ayarlamak, ömrünü ve gerçeklik hakkında fikirli daha açık olabilir. Genellikle öz farkındalık aracı olarak bütüncül bilimler düşmek, ve kendi iç sorunlarını yansıtacak yaratıcı kariyer bulurlar. Onlar emin olmak için, bir boşluk ve bir şapka damla ile taşıyabilirsiniz. Bazı zorluklar öğrenme var, ama bu kendi hataları işaret biri olmalıdır anlamına gelmez, ya da bırakacaktır. Romantik ilişkilerde iyi bir arkadaş olarak kötü değil, ama değil.

Derin set gözleri derin, yoğun kişilik sorunları gidin. ve ciddi bir zihin Bunlar sanatsal ifade ile yaratıcı şeyler ve ilham diğerleri gibi gözlemci vardır. Onlar kendi çabaları ile bir fark yaratmak için burada sık sık, ruh arama vardır. Onlar romantik ve bazen kendiliğinden gerçekleşir. Onlar, ses yargı şefkatli ve fikirli ciddidir.



Gözkapakları

Eğer görenler, büyük filozoflar, dahiler, yazarlar vardı bin aracılığıyla insanların göz kapaklarında bakarsanız ... Eğer çok ağır göz kapaklarını vardı onlar notu olacaktır.
Göz kapaklarında Kozmetik cerrahi yanı sıra yüzün görünümünü değiştirir.



Kaşlar
Kaşların şekli kolaylıkla tweezing veya ağda aşırı saç ile değiştirilir. Bir kişilik tipi ile ilişkilendirmek için sonuç belirtmeliyiz.Birçok kişi kalem ya da göz farı ile kaşları geliştirmek. Onlar hasta eğer kişi yaş olarak, ya da bir veya iki kaş kısmi veya tam kaybı mümkündür.
Kaşlar


  • Bir kaşını kaldırdı: merak
  • Gelişmiş: becerisi ve yeteneği yüksek eli ile, mühendis, teknik kariyer
  • Tam, iyi şekilli: Giden, observan
  • Yüksek kemerli: Dramatik
  • Düşük kümesi: dürtüsel mizaç
  • Yükseköğretim kaş: karar verme sürecine daha ihtiyatlı bir tavır
  • Burun köprüden Tek kalın kaş: yoğunluk, sahiplenme, kıskançlık
  • Düz: estetik ve hassas bir mizaç


    Alın - Kafa
    Alnına çoğu durumda yüz büyük parçasıdır. Kadınların alınlarına hem dikey hem de yatay bir dışbükey eğri sahip olduğu Genellikle erkek alınları, saç çizgisi gelen kaş nispeten düz bir eğim var. Erkek alınları genellikle kaş altında bir çizgi, sadece gözleri üzerinde ağır kemikli sırt var. Bu, kaş çıkıntı denir. Bir kaş kaldırma alnına cildi sıkılaştırır ve kaşları yükseltir yumuşak doku işlemdir. Bu genellikle saç çizgisi bir kesi ile yapılır, ya da endoskopik saç içinde küçük kesiler gelen edilir. Bu yüzü açılması ve daha az sert ve yorgun bir görünüm yapma etkisi vardır. Ancak, altta yatan kemiğin üzerinde hiçbir etkisi yoktur, etkileri kemik eser gibi dramatik değildir bu yüzden. Bir kaş kaldırma genellikle kemikli alnına çalışma aynı zamanda yapılır.
    Alın
  • Daire: pragmatik doğası
  • Geniş: Zeka, kalifiye işçi, iyi bir öğrenci, yaratıcı, idealist, hayatın pratik
  • Yüksek, yuvarlak ve derin: önemli, idealist dostluklar
  • Belki de bir alçak bir saç çizgisi ile Sığ alnına dul zirve: kişinin ömrü boyunca değişecektir kariyer seçimleri ile ilgili sorunlar, idealist, düşünceli, başkalarına yardım etmek sağlık kariyer istiyor
  • Abartılmış: hayalperest, ayrıntılara odaklanmak gerekiyor
  • Çekilmesiyle: genellikle erkek tipi kellik erkeklerde bulunan, hayatında sabırsız ve spontan bir şekilde, saygısı sorunları gösterebilir
  • Girintili: duygusal sorunlar, öğrenme zorlukları, zorluk ve görevleri tamamladıktan - girintili kaş sırt ile - hızlı temperli, dürtüsel, iddialı
  • Sivri: saç çizgisi geri döndüm ve dar ayarlanır özellikle yüksek zeka.Kafa Şekli
  • Taç yüksekliği kişinin otoritesi yani idealizmi ama daha gösterir. Taç azaldığında kişinin taç gelişmemiş olduğu ölçüde güven yoksun. Bir overdeveloped bir zalim, otoriter doğası gider. İyi gelişmiş taç iddialı bir niteliği gösterir.
  • Başın üst üst kısmını kalkınma ve hakimiyeti ile orantılı olarak hayal ilgilidir
  • Pasif: önden bakıldığında Genişliği veya darlığını
  • Uzunluk: öngörü ortaya
  • Yanlara izlendi Kısa başkanı, sağduyu eksikliği ve daha canlı-in-the-moment tutum gösterebilir.Kırışıklıklar
    yüzünde kırışıklık ve çizgilerin görünümünü genellikle genetiktir. Onlar da, sorunlu bir hayat güneşte harcanan çok fazla zaman konuşabilir ve bazen denir 'endişe çizgiler.' Bir kez daha, bu gün ve yaş, onlar botox, kolajen, cilt soyma, makyaj ve cilt kremleri ile gizlenmiş olabilir.
    Kırışıklıklar cildin derin daha az olabilir New Scientist - Mart 2005



    Burun

    Kırık veya sabit olmadıkça burun şekli, genetik. Much birçok kişiye başvurmaya neden burnunu vurguladı rinoplasti en gurur görünüm oluşturmak ve bazen amaçlı nefes için için.
    Kırma özellikler her zaman moda olmuştur. En popüler yavaşça alevlendi ancak korunan burun delikleri ile yüksek, düz tam ve etli ucu olan bir burun olduğunu. Etli ucu samimiyet ve kişilik sıcaklık ve empatik bir doğa gösterir. Bu insanlar kendileri için yüksek standartlar belirledik ve genellikle kibar olabilir.
  • Büyük boy burun ipuçları: şiddet eğilimleri; büyük ucu, şiddete daha eğilimli.
  • Kartal biçimli - kanca ile burun - orta çağda başarılı olan güçlü bir irade, bağımsızlık ve kurumsal canlandırıyor.
  • Kalkık: sosyal ortamlarda şans ve sosyalleşme bir aşk
  • Yüksek köprü ve sivri: enerjik, meraklı bir kişi, kendine güvenen
  • Büyük: Yüksek enerji, ama manevi konularda daha fazla maddi endişe olabilir
  • Küçük: utangaç ve ayrılmış
  • İnce: duygusal, yüksek sinirli, telaşlı, sataşmak
  • Geniş burun genellikle uzak olduğunu bir ifade kişinin gösterir
  • Uzun: basiret ve anksiyete
  • Kısa perky: doğal kişiliği genellikle mutlu
  • Küçümseyici Kısa: dostu ama gizemli karakter, yavaş hareket
  • Düz: disiplinli, metodik
    Burun altında üst dudak üzerinde yiv denir filtrum. açıkça işaretlenmiş ise, derin ve uzun, güçlü ve sağlıklı enerji seviyeleri ve canlılık gösterir. Düz, zayıf ve unpronounced philtrums azalmış yaşam gücü enerjisi bazen göstergesidir.



    Ağız - Dudaklar - Dişler
    Kulağa iletişim, konuşma ve yeme ve seks gibi duygusal iştahını ile ilgilidir. Dudakları sevgi dolu ilişkiler başkalarına yetiştirmek için bizim yeteneğine ilişkindir. Onları daha baştan çıkarıcı görünmesini sağlar gibi birçok kadın dudaklarını büyütmek.
  • Ilişkilerde karşılık bir yetersizlik: Üst dudak alt dudak çok daha incedir.
  • Tiner alt dudak: aşırı vererek doğanın
  • Sevecen ve duyarlı: yuvarlak Dolgun dudaklar
  • Eşit oranda Üst ve alt dudakları: iyi anlam ve iletişimsel kişiliği
  • Büyük dudaklar: cömert pahalı zevkleri, esprili
  • Geniş ağız: basınç altında çok vokal, kendi sorunlarını dile getirmeye ihtiyacı
  • Küçük dudaklar sıkıca büzdü: genellikle anal kişiliği, bencil ve kontrol.
  • Downwardslope ile Ağız: hoşnutsuzluk, zor kişilik
  • Hoş bir eğilim, hayat gülüyor: biri yukarı doğru eğri ile Ağız.
  • Dar dudaklar: kopuk, daha fazla veya daha az bir içselleştirilmiş yaşam, asla derin duygularını paylaşmak zevk zevk mümkün yaşıyor.Dişler: Birçok eksik dişleri genellikle duygusal sorunlarını gösterebilir



    Çene ve Çene
  • Geniş çene: otoriter, kontrol, inatçı, güçlü inançları vardır ve kolayca sallandı değil
  • Kısa çene: itaatkarÇeneleri 9 türleri vardır:
  • Yuvarlak - cevaplar kanıtı ve ampirik kanıtlar istiyor
  • Kare - sonraki hayatında şans ve para olacak
  • Sivri - bağımsızlık ve tayini
  • Dar - dar görüşlü
  • Geniş - Giden
  • Kısa - işinde başarılı
  • Uzun - ego sorunları
  • Gamzeli - hayalperest ama çalışkandı
  • Zayıf ya da uzaklaşıyorsun - kişilik zayıflığı


    Kulaklar
    Kulaklar da o genellikle böylece yüz şeklini değiştirerek geri tutturulmuş, cerrahi ile değiştirilmiş olabilir.
    Kulak metafizikte bizi alır nautilus şeklinde katlanarak bir kutsal geometri altın oran - ve bilincin hareketi.
    Kulaklar iyi, etli iç ve dış sarmallar sergilemesi gerekir. İnce ve kötü şeklindeki dış sarmallar sağlık azalan ortaya çıkarabilir.
  • Kafa yakın ayarlayın: Planlayıcısı, tutumlu, bahsini kapsamaktadır
  • Çıkıntılı: Meraklı, yaratıcı
  • Küçük loblar: detaylar iyi, Yaratıcı
  • Büyük loblar: Bağımsız, güçlü iradeli
  • Büyük kulaklar: Entelektüel, hoşlandığı spor
  • Uzun geniş kulakları daha: Keen, pratik
  • Küçük kulaklar: İçgüdüsel, kontrol
  • Hayır loblar: Tepkisiz, amaç, duygusal sorunlar yoksun
  • Bozuk loblar: Sneaky


    Yanaklar
  • Yüksek elmacık kemikleri: kendine güvenen, yetkin temkinli ama dost giden içme alışkanlıkları, izle,
  • Aşırı kırmızı: akciğer ve bronş dengesizliği
  • Parlak ve kırmızı: safra kesesi ve / veya kalp problemleri
  • Kırmızı ve kızardı: alerji, sindirim sorunları
  • Koyu veya gri tinge - depresyon
  • Aşağı gözünden üst yanak Mole, çekici, mizaç, kraliyet, psişik
  • Etli: tutumlu, ekonomik tasarruf, tutumlu,
  • Gelişmemiş: iletişim becerileri çalışmaları gerekebilir. Olarak el falı kısa bir Merkür (serçe) parmak olurdu
  • Güçlü, bazen agresif: kendi tanıtımı Güçlü ve tabanda telaffuz ancak eksiktir
  • Dar ama güçlü:, inatçı, inatçı
  • Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder