8 Ekim 2012 Pazartesi

Klasik Çin Yüz Okuma

Klasik Çin Yüz Okuma
Your Face 12 Evler

22 Mart 2006
 
Yüz Okuma (fizyonomi) gizli kişiliği, geçmişe, mevcut durumu ve gelecekteki gelişimi içine kullanışlı bilgiler sağlar. Yüzünüz okumak herkese açıktır senin otobiyografi gibi. Kısacası, yüzünüzün kaderini ortaya koymaktadır.
Klasik Çin Yüz başlangıçta Taocu felsefe türetilmiştir Okuma ve bu konuda eski Çince yazma yaygın Sayın Guiguzi (Hayalet Vadisi Scholar: 481-221 M.Ö.) yatırılmaktadır Eserlerini bu çok gün için hala baskı olduğunu.
Geleneksel Çince, okuma falcılık ve sadece başka bir yol daha bir sürü vardı Yüz.Bu, eski Çin'de sıklıkla tanı ve tedavi yardım için hastanın ruhsal ve fiziksel profilleri oluşturmanıza yardımcı olmak için kullanılan olduğu gibi Çin tıbbı söz konusu olduğunda, bugün olduğu gibi geçerlidir.
3 Quarters, 8 Trigram, 108 Spotlar, şekilleri incelenerek, renkler, kırışıklık ve benler, sadece birkaç isim: Çin fizyonomi bir yüz okumak için birçok yolu vardır.Yüz okuyucu ustası genellikle çoklu bakış açısı kazanma ve çapraz sorgulama yapmak için çeşitli teknikler kombinasyonu kullanır.
Aşağıda 12 kısa bir giriştir Evleri yöntemi.
1, Fortune House ( Fude Gong)
Bu sizin genel servet eğilim genel bir bakış sunmaktadır. İdeal Fortune House, yuvarlak tam ve görünür işaretleri, çizgiler veya yara izleri ile düzgün olmalıdır.Bu alanlarda kusurları kötü sağlık, ızdıraplı ilişkiler veya para sıkıntılara şeklinde olabilir hayatınızdaki sorunları yansıtmaktadır.
2, Ebeveynler Evi Fumu Gong)
Bu Cennet Luck ile ilişkilidir, bu konuda devlet oldukça ailen olduklarını duruma tanıklık ve onlarla ilişki olduğunu.
Bir, küçük bir kemik ya da biçimsiz birini huzursuz bir çocukluk gösterir iken, geniş yuvarlak ve Shinning A alin, iyi bir aile miras, rahat yetiştirilmesinde ve erken başarı konuşuyor.
3, Kariyer Evi (Guanlu Gong)
Yine, geniş yuvarlak ve pürüzsüz olması iyi bir Kariyer Evi tanımlamak için temel kriterler.
Bunun üstüne, aynı zamanda belirgin elmacık kemikleri ve kaş çıkıntıları varsa, seçtiğiniz alanda büyük bir başarı elde etmek için büyük bir şans olacaktır.
4, House Seyahat ( Qianyi Gong)
Bu izleri veya derin çizgilerle sakat herhangi bir şekilde ise, sizi söyleyerek daha iyi olabilir. Ulaşım, turizm veya ithalat / ihracat dahil Ayrıca, iş ya da işletmeler, anlaşılır, en iyi seçim değildir.
5, Yaşam Evi ( Ming Gong)
Servet için anahtar burada yatırılır.
Doğal, yumuşak olmak ve tırmanmak sorunsuz bir hayat yolculuğu önerir, idealdir. Bu gerilemiş ise, çukurlu veya korkmuş, ya da orada kaşları arasında kalıcı yatay çizgiler vardır; veya kaşları ortada buluşuruz, önünüzde bir darbeleme yolun karşı karşıya kalabilirler.
6, House Kardeşleri Xiongdi Gong)
O kaş ve doğrudan üstlerindeki alanlar tarafından temsil ve aynı zamanda arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla ilişki nezaret edilir.
Saçınızın devlet size düşünülmüştür zamanda ebeveynlerin fiziksel koşulları doğrudan bir bağlantı vardır, hangi genetik make-up ile yapılacak çok şey var demektir. Koyu Kaşlar, kalın, uzun, pürüzsüz düzenli ve bulunduğu yüksek yukarıda gözleri sevgi, sakinlik ve cesaret doğurur sağlıklı bir hormon seviyesini gösterir. Onlar, seyrek ince, soluk, kısa, ya kaotik, ya da gözleri yakın, ya da bir yara ile işaretlenmiş bakarsanız, kendi fiziksel veya duygusal devletler tarafından eziyet olabilir.
7, Varlıklar House ( Tianzhai Gong)
Gözlerin istihbarat ve mizaç ihanet ve bu tasarruflar çok kaliteli senin varlığın edinimi çabada önemli bir rol oynar.
İyi Varlık Evleri büyük öğrenciler ve net akı ile uzun gözleri ile oluşturulmaktadır ve geniş ve tam yukarı kapaklarını olduğunu. Derin-set veya dazed gözler, gömme veya dar kapaklarının sergi sabırsızlık ise dilsizlik ifşa. Beyazlar kırmızı çizgiler, ve kötü ile renkli ise çizgiler bir öğrencinin geçmesi halinde, mali yönü ile ilgili şiddetli bir fırtına için kendinizi cesur olmalıdır.
8, House Evlilik Qiqie Gong)
Tam ve görünüşte düzgün olmak, mutlu bir evliliği gösterir. Ekstra medeni ilişkiler üzerine bir gerilemiştir Ev Ancak yüzük alarm zili. Alanı görünür lekeler, yara izleri, siyah benler veya dağınık çizgiler taşıyorsa, evlilik bazı vicdansız davranışları nedeniyle ciddi bir sorun olabilir.
9, House Çocuklar Ernu Gong)
Bu alanda yakından beyincik ile ilgili ve aynı zamanda aşk ve cinsel yaşam yönetir, böylece yine tam olarak ve yuvarlak yassı ya gerilemiştir olmaktan daha iyidir. Bölge genelinde Dim benler veya eğik çizgiler kendi cinsel yaşam ya da çocukların gelecekteki gelişimi ile ilgili bazı sorunlar yaşandığını ileri süren, özellikle istenmeyen vardır.
10, Sağlık Evi Jie Oluyor)
Evi kırık veya yatay çizgiler ile işaretlenmiş veya lekeler, işaretleri ve renk ile boyanmış ise, sizin digester sistemi, özellikle sağlık için ekstra dikkat eder ise.
11, Servet Evi Caibo Gong )
Yüksek ve düz köprü, büyük ve yuvarlak ucu, tam ve etli kanatları, ve görünmez burun delikleri vardır Burun ses fiziksel sağlık, olumlu bir zihinsel tutum, aynı zamanda zenginlik kariyer ve bolluk içinde bir başarı gösterir gösterir sadece.
Diğer taraftan, düşük ya da çarpık, sivri veya dar, kemikli veya konturlu köprü, kalkık ucu, burun delikleri görünür, sorunlu bir kişilik ortaya, sorunlu bir mali durumu veya zor bir kariyer yolu ile bir burun. Kan vasalları yüzeyi, bir hastalık ya da bir para kaybı açıkça görünür, ya da loş mavi renk tonları ise yolda. Bir burun dubbed kanlı kırmızı yandığında Yangın bölgesindeki Oturma Chinese görünümleriyle, ciddi bir uyarı işareti olarak görülmelidir - yaklaşan bir felaket yakındır.
12, Popülarite House ( Nupu Oluyor)
Bu House sizin meslektaşları, astları veya genç nesiller ile ilişkinizi yönetir, ve yaşlılık durumunuza müjdelemektedir.
Onlar yuvarlak ve dolu olduğunda, sizin takipçileri arasında da popülerlik zevk için bekleyebilirsiniz. Ama eğer diyez kapalı ya da çarpık veya kemik görünüyor, muhtemelen bir politikacı olmanın hayalini unutmak gerekir. Ve dahası, daha iyi yaşlılık döneminde kendine destek için hazırlamak istiyorum.
Marks, lekeler, yara izleri ve hatta yüzünüzün şekilleri sizin kaderiniz yıl boyunca değiştirebilirsiniz, yani zaman içinde değişebilir.
Sen kullanabilir Man Güç (sizin tutum - iyi işler, daha iyi öğrenme ve sıkı çalışma) ve Dünya Güç (ortamınızı - olumlu Feng Shu i) nötralize etmek için Cennet Güç- Ailene miras ne (doğum zaman ve önceki yaşamlarında).
Sonuçta, kendi kaderin gerçek yaratıcısı vardır. Eğer kalp değiştirdiğinizde, yüzünü değiştirmek; yüzünüze değiştirdiğinizde, senin kaderini değiştirecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder