11 Ekim 2012 Perşembe

Moleosophy nedir?

Moleosophy nedir?
Mol çalışma mol Moleosophy.The konumu denir, şekil, boyut ve renk sizin karakter göstergeleri yanı sıra geleceğe yönelik genellemeler olarak yorumlanabilir. İkiz benler henüz başka bir çağrışım olabilir.Moleosophy, diğer psişik bilimler yorumlarıyla birlikte ilgili olduğunda, kişilik ve karakter okuma substantiates ve konunun tam bir görünümünü sağlar.
size yanakları birinin üzerine bir köstebek senin gibi, ciddi çalışkan ve ciddi sınıflandırmak olduğunu biliyor muydunuz? "
İkiz Benler Önemi
ikiz mol bakılmaksızın konumu vardır, kişi bir ikili doğasını sahiptir.Iki mol, yan yana, varlığı iki kişi aşık olan bir kişinin göstergesidir.
Benler şekillerin Önemi
Yuvarlak - yuvarlak bir köstebek insanların iyiliği belirtir. Oblong - Bir dikdörtgen köstebek edinilmiş servet mütevazı bir paya resmediyor. Açısal - açısal köstebek bireyin olumlu ve olumsuz özellikleri de var olduğunu göstermektedir.


Renge dayalı Moles Önemi Işık Renkli Moles . açık renkli benler şanslı sayılıyor yapanlar - Siyah Benler - Bu bir kişinin istenen sonuçları elde etmek için engelleri aşmak zorunda olduğunu gösterir.


Sizin vücut parçaları anlamına gelir ne Moles?
BölgeTanım
SilâhSilah Moles kişi kibar, çalışkan ve mutlu bir evlilik life.If köstebek dirsek yakın, insanın hayatında mücadele gerekecektir olduğunu yol açacağını gösteriyor, hem de genç bir dul haline gelebilir.Kadının aynı özelliklere sahiptir, ancak, onun sorunları onu işgal ile ilgilidir.
ArmpitsSol kolunun altında bir köstebek, ancak, iyi ödüllendirilir erken yaşamda büyük bir mücadele, bir göstergesidir. Servet sonraki yıllarda eşit zevkli hale getirir.Sağ kolunun altında bir köstebek bir ihtiyacı güvenlik konularında uyanık ve dikkatli olmak olduğunu göstermektedir.
GeriBu gibi insanlar güvenilmez, ve onlarla tek tek herhangi bir girişim için herhangi bir pazarlık tür girmeden önce tüm gerçekleri kullanılabilir olduğundan emin olmalısınız.
Meme
(göğüs üzerine mol)
Sağ meme bir köstebek aile yaşamınızı etkileyebilir tembellik, göstergesidir. Siz çocukların sevgi ve konforun keyfini edebilmek için sizin ihtiyaçlarınız hakkında iddialı olması gerekir.Sol meme üzerinde bir köstebek genelde hayatta istediklerini elde aktif ve enerjik insanlar, aittir.
KalçaKalçalarda bir köstebek var İnsanlar un iddialı olan ve yaşayan herhangi moduna uzlaşma sağlanır.
YanakYanağından bir köstebek (ya yanak) malzeme zevkleri ilgisi yoktur ciddi ve çalışkan kişi gösterir.
Çene
(çene mol)
Çene her iki tarafında bir köstebek şefkatli ve sevecen insanlar göstergesidir. Bu insanlar her duruma kolaylıkla uyum. Onlar seyahat sevgi ve arazi hukuka saygı. Onlar da özel ve vicdani işçi ve isteyerek sorumluluk kabul.
KulakKulağınıza köstebek ile doğmuş olan insanlar genellikle şanslı sayılıyor.
DirsekDirsek köstebekleri var İnsanlar seyahat seviyorum. Bunlar maceracı ve ruhlu.
GözMol gözün dış köşesinde yer alır, bu kişi, dürüst güvenilir ve içten olduğunu gösterir.
KaşBir köstebek sağ kaş üzerinde yer alıyorsa, bu insanlar son derece aktif bir yaşama sahip olacak ve tüm girişimler başarılı olacak anlamına gelir.
ParmakParmağında bir köstebek var İnsanlar sahtekâr olduğu ortaya çevirin ve fena halde abartmak eğilimindedir.
AyakYürüyerek bir köstebek insanlar kolay oluyor ve geri koydu. Onlar sağlıklı kalmak için egzersiz gerekir.
Üreme organlarıGenital Mole cinsel bağımlılığı yol.
AlınAlnına bir köstebek var İnsanlar müreffeh ve iyi yaşam yerleşti olacaktır.
ElTaraftan bir köstebek var bu insanlar yetenekli ve hayatlarının bir başarı yapmak.
TopukOnların topuk bir köstebek sahip insanlar kolayca düşman yapmak ve arkadaşlarını kaybetme yatkındır.
KalçaKalça dışında kalça herhangi bir parçası üzerinde bir köstebek bu insanlar, mutlu esnek ve ruhlu olduğunuzu belirtir.
DizEğer sağ diz üzerine bir köstebek varsa, size dostça bir kişi olduğunu ima eder. Sol diz üzerine bir köstebek bu insanlar abartılı bir yaşam tarzı neden olduğu anlamına gelir.
DudaklarDudaklarında bir köstebek olan insanlar her zaman önde hayatında almak için talip.
GöbekGöbek üzerinde bir köstebek olan bir adam yaşam ve aynı arzular çocuğu olan bir kadın şanslı olacak.
BoyunKöstebek boynun ön tarafında ise, beklenmedik iyi bir servet anlamına gelir. Bu boyun her iki tarafında ise, bu bir mantıksız mizaç gösterir. Ensesine bir köstebek basit bir hayat sürmek için bir kişinin arzusuna işaret eder.
MemeBir erkek meme üzerinde bir köstebek varsa, bir gelgeç doğası gösterir. Bir kadının meme üzerinde bir köstebek varsa, o sosyal statü için çabalıyor olduğunu gösterir.
BurunBurnunda bir köstebek samimi bir arkadaşım ve çok çalışkan bir birey olacak bir kişiye ait.
OmuzSağ omzunda bir köstebek mantıklı, çalışkan bireysel gösterir.
BilekBileğinde bir köstebek kişi, tutumlu zeki ve güvenilir olduğunu gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder