6 Temmuz 2012 Cuma

Çinli Yüz Okuma



Çinli Yüz Okuma: Sizin Kaşları ve Siz

Kaşları da habercisi

Judy Rong
Güzelliğin modern çağda, kaş şekli doğası tarafından belirlenir artık. Ancak, bazı arka plan hala okuma karşı karşıya gelince kaşlarını dediklerini ilgilenenler için yararlıdır.
Göz geçirin uzatır
kaşları çok gözlerini ötesine zaman, yüz okuma için metin olarak, bu kişi 4-6 kardeşe sahip olmaya mahkumdur. Modern müdahalesi, ancak bu tahmin biraz yanlış yapabilirsiniz.
Kısa Kaşları
uzun kaşları kardeş çok demek, kısa kaşlar az kardeşleri gösterir? Bu doğru. Ayrıca, kaş yaşı 31 ila 34 yaş arasında fala düzenler. Kısa kaş 31 ve 34 arasında, bir kişinin mesleki ve kişisel yaşamda daha aksamalar olabileceğini göstermektedir.
Koyu ve kalın
kalın ve koyu renk kaşları olan bir kişi, çok aktif ve dostudur. Onlar partiler var ve onların arkadaşları için tedavi gibi. Ancak yaşı 31 ila 34 yaş olduğu zaman, onlar aksamalar veya zorluklara karşılaşacak. Onlar yoğun çalışıyorsanız, onların sıkıntı hayatlarının daha sonraki olaylar için gerekli eğitim dönüşecektir.
Işık Kaşlar
hafif ve seyrek kaşlar ile Dişiler iyi yardımcıları olun. Onlar daha ayrıntılı odaklı ve mektup yön takip eder. Ayrıca, onlar işlerini düzenlemek ve farklı durumlar ve olaylar için iyi düzenlemeler yapmak için biliyorum.
Düz
Düz ve yatay bir kaş olan bir kişi son derece güçlü bir inançları vardır. Kendi inançları ne olursa olsun için yapacak. Bu sadece mahkumiyet kadar Onlar için savunacağım.
Yukarıya doğru Sivri
kaşları olan insanlar puan yukarı doğru çok güçlü bir iş ahlakı vardır ve bu başkalarının aynı soracaktır. Genellikle liderlik malzemesi olarak kabul edilmektedir.
Kırık Kaş
, kişinin kaşları bir bozulma varsa, bu onların kardeşleri için bağlantı eksikliği anlamına gelir. Bu vefat etmiş kardeşleri içerir. Buna ek olarak, özellikle 31-34 yaşlarında aksamalar karşılaşacak.
Unibrow
bir unibrow olan bir kişi 30 öncesi şans iyi olmayacaktır. Onların iyi bir öğrenme ortamı olmadığını mümkündür ya da sadece geçiyordu not vardı. Böylece, hayatlarının erken dönemlerinde daha fazla şans olmazdı. Ayrıca, kıllar bir kişinin enerji ve ruhu bir odak noktasıdır kaşları arasında boşluk kaplar. Bu onların ruh hali ve davranış etkileyecektir. Bu çözme aslında oldukça kolaydır, sadece şans düşüş eğilimi tersine çevirmek için tüyleri yolmak.
Curling
kaş kılları bir nokta veya başka bir daire içinde kıvrılırsa, bu kişisel gelir ilişkiler kardeşler arasındaki güçlü değildir. Ayrıca, kaş bu özel tip için, yaşı 31 ile 40 yaşındaki bir kişi etraflarında birçok kötü etkileri olacaktır.
Farklı Uzunluk / Shape / Pozisyon
tek kaşını kesinlikle diğerinden daha yüksek, daha uzun veya düz ise, bu kişi birden fazla babası veya birden çok annenin olması anlamına gelir. Yaşı 31 ila 34 yaş arası ek olarak, kendi servet, bazen kötü, bazen iyi bir çalkantılı olacak.
İnce ve Ay şekillendirilmiş
kaş ince ve biçimli ay ise, bu kişi nazik ve düşünceli olduğunu gösterir. Kadınlar için, o da bunu evliliğe gelince, daha geleneksel olan çocuk yetiştirme ve benzeri anlamına gelir. Onlar da iyi bir iş ahlakı vardır ve yaşı 31 ila 34 yaş zaman promosyonlar için iyi bir şans olacak.
Big Mess
kaş para tutmak iyi değildir demek büyük bir karmaşa, benzerlik varsa. Bu bir para kaybı kaş olduğunu. Diğer yüz özellikleri iyi fala işaret bile, para kaybı kaş üstesinden gelmek için çok düşük bir noktadır.
Mole
kaş içinde bir köstebek varsa, bu genellikle iyi bir işarettir. Kaş bu tür bir kişi kapalı iyi olacak. Bu çok zor görünür varsa, bu onların zenginlik insanların nadiren para var biliyorum, gösterişli olmadığı anlamına gelir. Köstebek büyük ve önemli ise, bu sadece herkes için zenginlik gösteren gibidir.Diğerleri sizden gasp dener ve bu nedenle bu kaş kaydetmek için bir yetersizlik gösterir. Bunun üstesinden gelmek için, çok dikkatli olun ve uzakta bir miktar her zaman koyarken kendi tasarrufu eksik olduğu iddia gerekir.
Kaşlarınızı da kaderi hakkında ne diyor? Unutmayın bu öngörüler taşa yazılı değildir. Onlar hakkında doğru olsa bile, bir zamanlar size neyin eksik olduğunu biliyorum, durumun düzeltilmesi ya da yaptığım şeyleri dikkatli olmak alabilirsiniz.

Yüz Okuma: Your Ears Sizin Early Years Hakkında Ne Söylediklerini

Yüz okuma Çin Eski Yolları biri Fortunes söyleyin ve Kişilikler değerlendirin

Judy Rong
Yüz okuma Çin fal ve kişiliklerini değerlendirmek için kullanılan edebildiğimiz en eski yollardan biridir. Yüz Çinli doktorlar bir hastanın hastalıkların teşhisinde yardımcı olarak yüz okuma kullandığınız gibi, içinde iç denge bir temsilidir.Günlük anlamda, seni unutmak yüzleri vardır ve hatırlamak karşı karşıya, ve sadece bazı ya da bu nedenle sevmediğim karşı karşıyadır. Neden insanlar burun belirli bir tür için ameliyata gidiyorsun? Bu birden fazla yolu, yüz ilgili.
Yüz okuma antik yöntemleri kozmik enerjiler, beş element ve yin ve yang dengesi analizi dahil ederken, oldukça genel bir şekilde yüz özellikleri ne tür karşılık ne söylüyorum rağmen, bu serinin, sadede ve bazı kolay verecek servet, kişilik, ya da sağlık. Unutmayın, her yüz özeldir ve hepsi bir amaç olarak kabul edilir ve bir kişinin servetinin bütün tanısal olması gerektiğini bu nedenle bu yöntemleri geniştir.
Kulaklar 
kulaklarınızı yıllarını hakkında ne diyorsunuz? Kulak yaş birinden yaş ondört için servetler aslında temsilcisidir. Konumuna şeklinden, kulaklarınızı ilk yıllarda ve kişiliği içinde servetler hakkında çok şey söyleyebiliriz. 
Pozisyonlar:
1) kulak gibi yüksek ya da kaşların daha yüksek: Bu, böylece sanat veya araştırma alanında doğru yönlendirildiğinde olacak, yüksek bir akıl ile düşüncenin saf demektir. Ayrıca size hayatınızın herhangi bir zamanında yoksul olmayacak anlamına gelir. Eğer iş iz takip etmez, çünkü bir milyoner olmayabilir, ancak düşük olmayacaktır.
2) kulak göze göre daha düşüktür: Bu malzeme eşyalarını geldiğinde size daha pratik ve sen bunu kendiniz rahat yapmak için gerekenlere bilmek demek. Kulaklarınızı da ilk yıllarda bir göstergesi olduğundan, bu bir yetişkin olarak, kararlılık ve istikrar gelir eşyalarını ve konfor istiyorsanız neden de biraz çalkantılı bir çocukluk vardı anlamına gelir.

Boyut ve Fiziksel Özellikleri:
1) Büyük kulaklar: canlılık ve bağımsızlık bir göstergesidir. Bu canlı ve enerjik olan, ancak genellikle sizin istediğiniz ne olursa olsun yapmak için açar. Diğer insanların ne söylediklerini dikkate almak, ama sonunda, kendi seçim yapacaktır.
2) Büyük kulak memesi: Buda çok büyük ve uzun kulaklar vardı. Eğer büyük ve uzun kulaklar var ise, son derece iyi şanslar var. Her şey sizin için çok kolay gelir ve hayatın tadını çıkarmayı biliyor. Eğer sorun yaşarsanız, bir kişi size bir yardım eli uzatmak için her zaman var.
3) Üçgen kulak memesi: kulak memesi etli değildir ve yüzüne doğru gider. Bu iyi bir işaret değil. Sizin çocukluk rahatsız ve anne ve babanın yakın, böylece iyi bir çevre için çalışmalar eksik olduğunu değilsin edildi.
4) Vulcan kulakları: belki de olsa kulak üst Vulcan veya elf gibi ölçüde değil, işaret edilir. Bu sensin, o zaman sık sık isyan noktasına, yaratıcı ve bağımsızdır. Eğer anti-geleneksel, alternatif düşünen vardır.
5) Büyük ve yuvarlak kulak üstleri: Bu derece akıllı, olmasa da, geleneksel, sınıf-ortalaması şekilde.Anlamak şeyler kolay gelir, ama sadece her şeyi akıllanmayacak geçerli değildir. Sadece şeyler ilginizi sizin Smarts meşgul olacaktır. Bu kulakları olan çocuklar kendi niş bulmak için teşvik edilmelidir, ve o da üstünlüğünü olacaktır.
6) sözümü Kulaklar: Siz ideal bir çocukluk yoktu, ya da anne ve babanın yakın olduğu değildir.Ancak, çok enerjik ve fiziksel ve dışında çalışmak için uygun, bir masa ile sınırlı değiliz.
7) Kulaklar göremiyorsun: kulaklarınızı kafana sopa varsa, oldukça iyi bir çocukluk geçirdim, ya da yakın Ailen için idi. Ancak, aynı zamanda, kulağınızın genel şekli bir göz atmalısınız.
8) Genel şekli: kulağınızın iç kıkırdak kulak şekli daha çok patlak sopalarla, bu sizin çocukluk sırasında çalışmalarda kaba bir zaman vardı ve ondördüncü önce iyi şanslar yoktu demektir.
9) Renk: Kulaklarınızı yüzünü daha açık renkte ise, meşhur bir üne sahip olacaktır. Sen dünyanın en zengin kişi olmayabilir, ama ünlü olacak. Eğer gösteri dünyasının iseniz, büyük bir kaçış olacak.
10) Mol: Bu size akıllı ve velilerin büyük özen gösterir.
11) Kulak saç: kulak saç şansını olan herkes genellikle uzun ve sağlıklı bir hayat yaşayacaktır.

Bu kulaklar ve erken yıl servetlerini ilgili. Tabii ki, genel özellikleri yaşam servet belirlemek; bu yüzden şansınızı yolunu görmek için dahaki sefer diğer yüz özellikleri tartışacağız.

Yüz Okuma: Sizin Alın ne kehanette mı?

Alın Odaklanma Çin Yüz Okuma Antik Yöntemi

Judy Rong
Alın 15 yaşından itibaren 30 için servet belirtileri gösterir. Yüz okuma önemli bir parçasıdır ve her genişlik ve şekil için, kendi servetlerini bu süre içinde nasıl olacağını bir işareti vardır. Alin özellikleri de bir kişilik özelliği bir işareti olabilir.
1) Dikdörtgen şekli: Bu tartışmalı alnınıza şans açısından olabilir en iyi şeklidir. Alın Bu tür yolcusu genişliği ve ince dikdörtgen bir kemer yetişir. Alin bu tip bir kişi kendi çalışmalarında büyük şans var ve akıllı olduğunu olacaktır.Böyle anne olarak yaşlıları, çabaları onları yardımcı olacaktır.
2) Dar alın: köşeleri düşük olduğu, daha sonra yüzünü dışarı genişletmek. Bir merdiven gibi.Alin bu tip bir kişi şans açısından çok olmazdı.Onlar para karşılaşılan veya para kitap çalışmaları daha önemli bir durum olması olabilir. Daha yüksek pozisyonlara yükselmeye Bu kişi için zor olurdu.
3) sivri saç çizgisi ile Alın: Alın bu tip, ince bir kemer oluşturan, alnının ortasından aşağı çekiyor. Alin bu tip bir kişi belki de ergen yıllarda dinlenme, öğrenimlerine devam yardımcı olmak için gerekli bir adım olarak yarı zamanlı bir işi biraz daha zor çalışır.
4) Oval alin: yuvarlak bir saç çizgisi olan bir kişi, oval şekilli bir alnı üretir. Kadın için, bu o kişi ile, o zaman diğer insanlar için düşünmek geçinmeye eğilimi gösterir ve iyi bir ılımlılık şeyler yapar anlamına gelir. Bir erkek, bu alin, yüksek beklentileri var ve seçici bir çeşit olması anlamına gelir.Onlar kendi kariyerlerinde inatçı olabilir, icar fırsatları bu yüzden geçiyor.
5) Yuvarlak Alın: Bu alin de yanlara bak ve dışa doğru uzanan önemli bir eğrisi göreceksiniz. Alin bu tip bir kişi, çok hızlı ilerleyen olacaktır. Onlar bir karar bir kez, onlar aracılığıyla hızlandıracaktır.Onlar bir şeyler yapmak istiyorsanız bunun da çok bağımsız ve cesur, onu yapacağız. Ayrıca, diğer insanların hatalarına işaret tereddüt etmeyecektir.
6) M şeklinde alin: ince bir M şeklinde alına oluşturan, her iki tarafta çıkış ve ardından uzanır. Kişinin bu tür sanat çok ilgileniyor.
7) Eğik alin: çelik bir eğim yukarı var gibi bu alnına az yan bakıldığında görünüyor. Kişinin bu tür oldukça maceracı ve büyük riskler alır.
8) Vahşi Alın: A dikenli saç çizgisi, pek çok iniş ve çıkışlar. Alin bu tip bir kişi genellikle babalarının daha az yakın olacaktır.
Nasıl alnınıza oturuyor? Tabii ki, diğer yüz özellikleri ve önemi de şans trendi içine faktör olacaktır.


Çinli Yüz Okuma: Ne Senin Laugh Hatları belirtiniz

A Laughing Matter: Yüz Okuma Seri XI

Judy Rong
Çin yüz okuma için söz konusu gülme çizgileri, burun kenarındaki başlatmak ve ağız kenarları aşağıya gel çizgilerdir. Bir 40 üzerinde ise, iyi bir gülme çizgileri olan genellikle iyi bir işarettir. Bununla birlikte, aynı zamanda gülme çizgilerinin tipi göz önünde bulundurulmalıdır.
Gül Hattı Faded
40 yaşında, gülmek hattı hala soluk ise, şimdi bunu görüyorsun, şimdi, sonra da kariyerlerinde çok daha fazla ilerlemek mümkün olmayacaktır yok. Mesleki yaşamlarında konumlarını büyük güç veya kontrol biri olmayacaktır.
Starved Laugh Hattı
gülme hattı burundan başlar ve ağız köşeleri doğrudan yol açıyorsa, bu bir hasret hattı denir.Bu 56 yaşından itibaren 57, gülme hattı bu tür bir kişinin hayatında bir felaket dönüş dolayı bir form veya başka bir açlıktan anlamına gelir. Neyse ki, çizgiler ağızlarına yol, ama hatları başka bir çift ağız ve feci bir dönüş karşılaşabilirsiniz olsa demektir çene, doğru aşağı dışına çıkan, ancak daha iyi için çıkacaktır eğer.
Uzun Laugh hattı
gülme hattı Bu tip bir çene alt ucu arasında uzanır. Bu, iyi gülme hattıdır. Bu kişinin kolayca yetmişli geçmişte yaşamam gerektiğini gösterir.
Kısa Laugh Hat
kısa bir hat burundan başlar ve ağız geçirmeden önce durur biridir. Gülmek hattı Bu tür bir geçmişte 59 yaşamak bu kişi için zor olacağını gösterir. Yaşlı bir kişinin gülmek hattı ağız daha fazla uzatmak değilse Yani, daha sonra onların sağlık bakımı açısından çok daha dikkatli olmalıdır.
40 Önce Hatları gülmek
kahkaha hattı 40 yaşından önce görünürse, kişinin yaşamını birçok zorluklara dolu biri anlamına gelir.
Ağız Laugh hattı
gülme hattı Bu tür bir ağız aşağı doğru uzanır. Burnundan gülerek hat kısa olsa bile, bu yeni kahkaha hat supercede ve bir kişinin şans herhangi bir kötü eğilimleri ile yardımcı olacaktır. Gülmek hattı bu tür bir kişi uzun ömürlü daha iyi bir şans olacak.
Yani doğru zamanda doğru türü, varsa, gülme çizgileri aslında, sizin için iyi olabilir sahip. Yani, go ahead gülmek ve saklamak sizin için ne görmek hatları memnuniyetle karşılıyoruz. Lütfen gülme çizgileri nerede durdurabilirim?


Çinli Yüz Okuma: Sizin Chin About You Ne Diyor?

Sizin Chinny Chin Chin Şekli: Yüz Okuma Serisi, X

Judy Rong
Çin yüz okuma olarak, çene şekli 61 75 yaş için yıl sonra şans trendi üzerinde tutar. Özel olarak, sağ dudaklar altında kalan alan konkav olması gerekir. Yerine içbükey dolu ise, 61 yaşındayken, bir şans eğilim bozuklukları beklemesin.
Yuvarlak Çene
yuvarlak bir çene olan bir kişi hayatın tadını çıkarmayı biliyor. Onlar çok çalışmak olabilir, ancak çok sert oynamayı biliyorum. Ayrıca, iş yerinde denetim pozisyonlarda olacaktır. Çene şekli kişi onların altında çalışan pek çok "insan" olabileceğini göstermektedir. Ancak, yuvarlak çene işareti olarak yağ mevduat yanılmıyorsam.
Kare Chin
Bu kişiler genellikle bir arıza inatçıdır. Onları düşman oluşturmak için Onlar geri adım veya müzakere olasılığı daha düşüktür, dolayısıyla kolaydır.Diğer yandan, bu da bunların prensipleri yapışmasını ve sallandı umulmadık olduğu söylenebilir.
Sivri Chin
bu çeneleri olan insanlar giden olması daha muhtemeldir. Onlar eve yakın kalmak değil ya da bir yere kadar bağlanabilir.
Çift Chin
bir kişi sığabilir ama açıklanamaz bir çift çene vardır, onların daha sonraki yıllarda iyi şans anlamına gelir. Çocuklarını iyi olacak ilişkiler onlarla. Bir kişi uygun değildir ve bir çift çene varsa, hala bir uyum kişinin çift çene sanki kadar değil, şanslı sayılır.
Goldie Chin Kilitler
çene Bu tip, çok küçük, çok büyük değil, çok yuvarlak değil ve çok kare değil değildir. Çene bu tip olan bir kişi, genellikle olacak kolaydır. Onlar kendi ilkeleri var, ama onlar geri adım ve kolay onu almaya hazırız. Zihinlerinin daha açık oldukları için rahatça başkalarının rahatsız olmaz.
Çene Bump
çene bir çene yumru varsa, onu bir yumru gibi, sonunda dışa doğru biraz genişletir anlamına gelir. Bir çene yumru olan bir kişi çok dostu olduğunu ve insanlara yardım etmek istiyorum. Onlar senin hakkında sanmıyorum, sadece yardım etmek istiyorum. Onlar iyi arkadaş olun. Bir çene yumru olan güveninizi yatırım için geldiğinde Ancak, gözleri de düşünmelisiniz. Gözleri gölgeli ve karanlık görünüyor, daha sonra iyi arkadaş olabilir, ama çok önemli bir şey ile onlara güvenmiyorum. Gözleri parlak ve açık, ancak bunlar güvenilir olacak.
Çenenizi siz ve çevrenizdeki insanlar hakkında ne diyor? Bu noktaya kolay bir yüz özelliği var, o zaman neden etrafına bakmak ve kendiniz için çeneleri değerlendirmek değil mi?


Geleceği Üzerine Gözler

Judy Rong
Gözler ruhun penceresi olarak bilinen ve Çin yüz okuma, gözleri hem de kendi önemi var. Gözlerin şekil ve form 35 yaş ile 40 kişinin servetleri göstermektedir. Ayrıca, çocuklarınız ile gelecekteki ilişkinin tahmin edebilirsiniz alanlarından biridir.
Küçük
Küçük gözleri detaylara düşünce ve dikkat gösterir. Onlar sakin ve analitik olma eğilimindedir. Böylece döküntü olma eğilimi ya da düşüncelerini daha açık olanlar için iyi bir arkadaş ve yoldaş yapabilirsiniz.
Hafif çıkıntılı
bir kişinin gözleri göz çukurlarının sıyrılan Eğer biraz (onların profillerini baktığınızda bir dışbükey eğri görebilirsiniz) belli bir eğilim var.Onlar gibi ve sevmiyorum ne ve kime biliyorum. Yani bazen bir de sosyal değildir düşünürdüm, ama doğru kişi yaklaştıkça, onlar bütün gece o kişiyle konuşabilirsiniz. Çıkıntı sadece hafif, ama son derece fark edilmez ise, bunlar otomatik olarak sosyalleşmek ve ağ çalışacağız ki, bu kişinin ileri olduğunu bir göstergesidir. Kişinin bu tür 35 ila 40 yaşları arasında mesleki hayatında büyük bir atılım olacaktır.
Ankastre Gözler
içerlek gözleri (kendi profilini baktığınızda içbükey bir eğri görebilirsiniz) olan bir kişi, kendilerine düşüncelerini saklamak eğilimindedir. Onlar, bir şekilde dezavantajlı olacağı anlamına bile başkalarına yardım etmek için mutlu olacak, onlar ayrıntıları üzerinde stres olmaz edilir. Bu kişinin yardıma ihtiyacı ne zaman bilemeyiz çünkü Ama kişinin bu tür kendilerine düşüncelerini devam edecektir, çünkü diğer insanlara karşılık olamaz. Bu kişi her zaman mutlu görünüyor düşünüyorum olacaktır. Ancak, bu kişinin aslında onları endişelenmeyin gereken şeyleri bile, her konuda endişeli.Aynı zamanda, kişinin bu tür takım için onu almaya isteklidir. Çoğu zaman, bir başkası böylece onları profesyonel yaşama geri çekileceği neden kendi iş için kredi alacak.
Büyük Parlak Gözler
Tüm büyük ve parlak gözler aynı. Kaşları kalın ve genel yüz özellikleri swarthier iseniz, o zaman bu kişinin güçlü, çok agresif olduğunu ve 35 ila 40 yaşlarında teşvik edilecektir. Büyük ve parlak gözler daha narin yüz hatları ile eşleştirilmiş Bununla birlikte, eğer, o zaman bu kişinin dürüst, çok açık, diğerleri de ona yardım sever.
Sleepy Eyes
onlar uyanık olsalar bile uykulu gözlerle bir kişi uykulu görünebilir. Yani onların gözünde sadece küçük değil, ama onların gözleri kapakları uykulu bir görünüm için birbirine yakın. Bu tür insanlar para söz konusu olduğunda, hesaplama detayları son derece dikkat çekici. Onlar her zaman tasarrufu sağlamaktadır. Ancak, onlar kendi çocukları ile ilişkisi açısından çok olmayacaktır.
Üçgen Gözler
üçgen gözleri olanlar yüzeyinde güzel ve açık görünüyor, ama diğer insanların ne gelince kolayca başkalarının kıskanç ve açgözlü oluyorlar. Fırsatları almak ve başkalarına yararlanmak için gizlice bakmak. Hatta arkadaş ve ailenin. Planlarını ters gidince, hatta intikam çeşit olarak katılan insanlar için kötü şeyler yapabilir.
Alt Üç Beyazlar
Eğer sağ ve sol kendi göz akı, aynı zamanda beyazların sadece görebilirsiniz zaman öğrencilerinin altında, bu kişinin fikir ve tahrik dolu olduğu anlamına gelir. Bu fikirlerle dolu ve motivasyonu bunları yapmak için çünkü Ama özellikle 35 yaştan 40 sırasında, bazen çok önde kendileri almak ve sıklıkla kalp sorunları karşılaşacak.
Phoenix Gözler
göz ucuyla yukarı doğru sivri ise, o kişinin açıkça gururlu ve cömerttir. Ancak, onlar da bir arıza inatçı olabilir. Erkeklerde anka gözü onlar tahrik ve sorumluluk almaya istekli olacak demektir, bu nedenle iyi bir profesyonel hayatı olacak. İyi bir yüz özelliği olarak kabul edilir, çünkü ek olarak, erkekler de evlenecek ve çocukları kendisine gurur yapacak. Kadın için çoğu zaman onların evlilik ideal olmayabilir, ama onların çocukları ile çok iyi ilişkiler olacak. 35 yaşından itibaren 40, anka kuşu gözlü insanlar bir zam veya çok iyi şans karşılaşacak.
Kırmızı Gözler
Bu bir daha açıktır. Kırmızı damarları gözün beyaz görünüyorsa, bu kişi son derece hırçınlık var. Çin tıbbi açısından, onların göğüs boşluğunda çok fazla ateş var demektir, bu yüzden yangın azaltmak için daha fazla çay ve su içmelisiniz. Onların sinirlenmek Aksi takdirde, sadece bir kısır döngüye neden, onlara ateş artacaktır. Ayrıca, 35 yaşından itibaren 40 için dikkatli olmak ve yasa ya da yetkilileri ile çatışma gelen kaçınmalısınız.
Tam Alt Göz Kapakları
tombul / tam alt göz kapağı olan bir kişi, çocuklarıyla birlikte son derece iyi bir ilişkisi vardır. Onlar kız sonra erkeklerin daha fazla sahip olma eğilimindedir. Buna ek olarak, bazen yaşı 35 ila 40 yıl arasında hayatlarının ileri sıçrama olacaktır.
Gözler altında Mole
Bu kişi endişe ve çocukları üzerinde daha sık yıpratmak olacağını gösterir. Köstebek bir 'gözyaşı köstebek' olarak adlandırılan ve bu da başkalarının daha duygusal ve sempatik olma eğilimi gösterir edilir.
Yüksek Kaşlar
, kişinin kaş ve göz arasındaki boşluk bir yeri vardır, o zaman yaşamak için güzel bir yer olacak ve onlar her zaman gayrimenkul yararlanacaktır. Buna ek olarak, kendi iş ve malzeme çalışmaların birçok onların şans getirecek.
Şanssız Koca Gözler
burada dikkat alan adamın gözleri dış köşesidir. Köşedeki pinky sığacak kadar içbükey ise, o sana bir koca gibi kötü şans getirecek demektir. Bu eşi, boşanma veya en kötü durum tipi sık hastalık olarak karşımıza çıkabilir: karısı için erken ölüm. Ancak, genellikle karı-koca arasındaki mücadele bir sürü olarak tezahür eder. Gözleri bu tip bir adam geç evlenmek ve kötü şans dışarı vadesi dengesi izin vermelisiniz.
Sen onların gözüyle bir kişinin ruh haline bakarım, ancak şimdi de kendi kişiliğini gibi ne kokusunu almak ve gelecekte bazı unsurları tahmin edebilirsiniz.

Çinli Yüz Okuma: Dudaklar üzerinde Dudak Kırışıklık

Dudak Kırışıklık daha fazla You Think Daha Mean

Judy Rong
Dudak çizgisi, daha iyi bir terim olmadığı için, burnunuz ve iki çizgi ile çevrili dudaklar arasındaki alandır. Göze çarpmayan iki satır aslında Çin yüz okuma ömrü göstergeleri olarak kabul edilir. Alan terimi, o Çin yüz okuma kullanıldığı gibi, 'Kişi Merkezi'nde' denir. Iyi bir durumdaysa, o bir kişi 51 yaşını geçmiş yaşayabilir. Aksi takdirde, bir kişi kendisinden bakımı daha dikkatli olmalıdır.Dudak kırışıklıkları da gebe kalma yeteneği de ipucu olabilir. Bu sağlık doğurganlık bir baskın etken olabileceği mantıklı.
Geniş dar
ideal bir dudak kırışık burnu dibinde dışarı dar başlar, ancak altındaki geniş açılır biridir. Dudak kırışıklık Bu tip onlara sahip insanların 51 geçmişte yaşamak yüz yapısı var ve onların çocukları ile güçlü bir ilişki olduğunu gösterir.
Daraltılır Geniş
dudak kıvrımının Bu tip burun dışarı geniş başlar ve dudaklar daraltır. Dudak kırışıklık Bu tür bir kişi zorluk hamile olduğu veya çocukların yaşamı tehdit eden bir olay karşılaşacağı olasılığını arttırır. Bu kişinin önemli bir diğer ideal bir dudak kırışıklık sahiptir, ancak, bu sorunu hafifletmek gerekir.
Derin ve uzun
uzun ve kırışık dudak burun ve dudaklar arasındaki derin görünüyorsa, bu kişi pek çok çocuk var ve büyük bir yaşlılık için yaşamak olasılığı daha yüksektir. Doğum kontrol uygulama yoksa, onlar kızlardan daha fazla erkek ile, 5, 8 çocuk olurdu olasıdır.
Faint ve Kısa
dudak kırışık zor görünür ve kısa olsaydı, o kişinin daha zor hamile olurdu. Kısa ve hafif dudak kırışıklık da diğer insanlardan daha az sağlıklı olduğunu gösterir, çünkü bu bölümde kaynaklanmaktadır. Onların sağlığına daha fazla dikkat ve gebe için sağlıklı kalmak için gerekli tedbirleri almalısınız.
Mole
dudak kırışık bir köstebek farklı anlamlara sahip olabilir. Mol üst kısmında ise, bunlar altında, daha kız yakınında, daha oğulları sahip olacaktır. Köstebek merkezinde Ancak, eğer, kolayca bir diğer önemli bulacaksınız, ama onların çocukları gebe ve yükseltmek için daha zor olacaktır.
Bıyık bölme
Bu adamın bıyığı üst dudak üzerinde mükemmel büyüyor ancak dudak kırışıklıkları arasında hiç uzamaz olduğu bir durumdur. Bu, bu kişinin başkalarına yardımcı oluyor ne kadar olursa olsun, insanlar minnettar olmayacağını gösterir. Onlar yardımcı insanlar yine de yapılması gereken düşünür ve kişi dışarı yardım için tanıma hak etmiyor.
Aramak için bilmek yüz özellikleri dikkat etmek çok daha yüksek bir teşvik yaratır. Dudak kırışıklık siz ve çevrenizdeki insanlar hakkında ne diyor?


1 yorum:

  1. Bu ne biçim tercüme hiç bir şey anlamadım işinizi biraz özenerek yapın

    YanıtlaSil